Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick.88

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran mondják az emberek, hogy amit csinálok, csinálunk ezzel a bloggal, csupán önigazolás, hiszen ha ez tényleg olyan normális dolog lenne és normális munka, nem kéne róla írnom. Kissé falsnak érzem a logikát, hiszen ezek szerint akkor minden, amiről az emberek olyan véleményt…..
nick.88 2013.10.30 23:13:19
@Ivonn88:

"vagy pedig azért nem csalja meg, mert nincs rá lehetőség."
Na igen, ezzel egyetértek maximálisan. Ismerek olyat, aki csak azért nem tudja megcsalni a barátnőjét, mert nem tetszik azoknak akikkel megcsalná és így nincs kivel. De keresi a lehetőségeket!!! és én megmondtam neki, hogy emiatt ő egy rohadék. Eleve úgy ment diszkóba titokba - egy másik városba - hogy a barátnője tudta nélkül lefektethessen valakit. -.-
nick.88 2013.11.01 19:44:13
@sexaddict:
"Most attól, hogy le szeretne feküdni mással egy rohadék lesz? Nem hiszem."

Hát nézzük csak... a társa szemébe hazudja, hogy "szeretlek, mindennél fontosabb vagy" (aha,persze MINDENNÉL, de azért mást dugna... meg tudom, amúgy sem szerelmes)... Aztán ott van az, hogy letojja magasról, ha ez kiderül, mennyire összetöri a másikat, mennyi fájdalmat és szenvedést okoz neki... Persze ez sem hatja meg a gyereket...
Végtére is mondhatjuk, kihasználja a csajt, hogy legyen kit döngetnie.

Szóval igenis egy rohadék.

"A motivációi tiszták és világosak. És nem is igen elítélhetőek."

Dehogynem. Tudod miért? Mert ha tudja magáról, nem a párja az aki ki tudja elégíteni az igényeit... akkor ott kellene hagynia... vagy legalább annyit vállalnia, hogy elmondja a csajának, hogy: "mást is akarok dugni aki megcsinálja amit kérek, de nem akarlak becsapni ezért szólok neked..., mert TISZTELLEK, és nem akarok neked rosszat, nem akarlak megbántani, vagy hülyét csinálni belőled, nem akarlak kihasználni. Dönthetsz, hogy benne vagy-e és mellettem maradsz, vagy sem. Ha nem, jobb lesz mindkettőnknek ha szakítunk"

Ennyi. Fontos, hogy az embernek legyen GERINCE és KÖTELESSÉGTUDATA.

Kölönben azt írtad magadról, hogy "maximálisan korrekt vagyok"... ha ez tényleg így van, akkor már bocs a kérdésért, de hogyan védheted azt, aki megcsal valakit? Mert a megcsalás minden, de nem KORREKT?

Ez nekem önelletmondás.

"Szoktam össze-vissza szexelni (bár ez meg van engedve)"

Erről egy kérdést szeretnék feltenni (és nem csak neked, hanem "noname.blogger"-nek is):

Ha valakivel így vagytok kiegyezve, hogy ő is mehet másfele, te is, az miért párkapcsolat????? o_o
Az nem csak szerető?
Csakmert a nevében is benne van: PÁRkapcsolat - azaz 1-1 párban vannak a felek, ha már van 3 fél, az már páratlan. (nem viccből ez a neve)
nick.88 2013.11.01 21:03:16
@Ivonn88:
"Egy jó ideje én már csak akkor vagyok párkapcsolatban, ha szerelmes is vagyok (volt is egy kétéves kihagyás, nehéz volt elfelejteni az exet)"

2 éves kihagyás? Szóval, ha jól értem - csak hogy félre ne értsek valamit is: van egy párod, akivel eyütt voltál, de szerelmet éreztél még az ex iránt is, így szóltál a jelenlegi párodnak, hogy tudjon az érzéseidről és vége lett a párkapcsolatotoknak, majd, mikor már biztos voltál magadban, hogy kit is szeretsz újra összejöttetek a pároddal?
És mindemellett a párod tud róla, és bele is egyezett, hogy másokkal szexelj?

Ebben az esetben szerintem így korrekt a dolog teljesen.