Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remote

17 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondja el milyen kellékekkel bír, hogy ne kelljen találgatni az éteren át.A hűtőt nem kell felsorolni, enni-inni jókat tudunk bármiből ami éppen akad a háznál. (naná, azért indult eszem-iszom blognak ;)És plüssmackók kizárva, nemre korra és színre való tekintet…..
Egér kedvenc nagyoncsöcsös ápolónője, akit bemutatott nekem én meg ideiktattam.(Neeem, az én kedvenc nagycsöcsösápolónőm valaki más :-)..
 és a nemfáj naggyonjóóóó..... ..
Szép és foltos csöcsöket láttam az éjjel.És hálórongyot is éppenhogy, de az szégyellve van :)És még annyi hogy kicsit sós volt a nedvesbugyi.Biztos mert szenved a gazdája. De már csak hétfőig, kitartás.Lelkesítse hogy nagyra értékelem a kiállott kínjait. ..
Van itten mégegy kedvenc szereplő, de r2d2 is jófej :)  ..
"Igazolatlan hiányzásért megintem, kérem példás megbüntetését."Hát mint véletlenül kiderült az élményektől délutánra elment a kedve az iskolábamenéstől.A következő iskolanapig ezért megvonással bűnhődik. Reméljük hasznára válik. De azért majd…..
Úgy gondoltam ennyi evés után inni is kéne.Az anális felhasználáson töprengek,fogyasztás után...
És r2d2 aranyos.Következő projekt Jabba lesz,és az ő rabnői:)..
A hajjajj jelentése:mire gondolok maszti közben:)Bár ezt most ihlet nélkül írom,ami meglehetősen nyögvenyelős.De ez egy feladat,és szeretném teljesíteni:DTehát a gondolatok:legtöbbször azokat látom,amikről beszélünk..A gyertyákról..arról,hogy a forró,vagy kevésbé forró,de…..
1.§ A dobálásról1.1 Nem dobálsz semmivel. Különös tekintettel (a) papírrepülővel és (b) papírhajóval.2.§ A maszturbálásról2.1 Valahányszor maszturbálsz gondolj Uradra. Neki csináld, érezd hogy neki ez hogy tetszene.3.§ A törvényalkotásról3.1 A szabályokat…..
Magának hogy állna? ..
             ..
Pár szem szaloncukor:)Zselés,mert remote szereti:)Hirtelen ötlet volt a játék,bár be kell vallanom,hogy sokszor a gondolata is izgalomba hoz...Tehát,itt volt az ideje  punciízű szaloncukik kipróbálásának is,merthogy karácsony közeleg.Egy cuki felhelyezve,olvadáspont segítése…..
Ha lángot lát,ez jusson eszébe róla!Ezt a fajtát szeretném ha tartana otthon ;-)..
A földön alig állszMégis a holdra vágyszTúl szűk időKi tudja, mit vesz előFiad is várLányod is márNéha mégis fájRégen más voltál Még csak most kezdted elÉs neki már menni kellUtoljára ölelAz élet máshol telelMost azt mondja nemAztán mégis igenNéha mégis kellHogy dallal…..
Igen(is)Micimackó Kedvence,avagy játék két személyre.Hozávalók:2 szív és 1 csillag alakú mézeskalács.Az utasítások elkövetése,majd a szükséges idő lealkudása után fogyasszuk őket jó étvággyal!..
remote 2007.12.20 23:49:47
Éppen ilyet képzeltem :)Ügyes!Feltenné még a mézeskalács receptjét?..