Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gdustour

78 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az ember ha megfeszül is, belebukik abba, amit csinál. Pedig minden adott a sikerhez, (papíron) jónevű szereplőgárda, neves, a témához értő alkotó, olyan producer, akinek a kezében a szar is arannyá változik, és egy olyan téma, ami egyszerre szexi, érdekes és…..
Megtöröm a blog nyári szünetét egy Heti retróval, ugyanis éppen San Franciscóban vagyok munkaúton, és ha már így alakult, megnéztem a Musée Mécanique nevű kiállítást, ahol több mint kétszáz, többnyire működöképes régi játék és/vagy szórakoztató vásári…..
(Zsuzsi) Bár éjszaka többször is felébredtünk, reggel egészen tetterősen ébredtünk. Nagy örömmel fogyasztottuk a sarki boltban (ami persze egy nagy Tesco méretű volt) vásárolt reggelit: a Delhiben oly annyira hiányolt puha zsemlét, ízes sajtokat, sonkát és párizsit,…..
(Nagyon elmaradtunk az írással elnézést mindenkitől aki olvasott minket, de az elmúlt három hétben egyszerűen nem volt időnk leülni a gép elé.) Június 8. – 383 km. A mai napot lazára terveztük, eredetileg semmilyen látványosságot nem akartunk megnézni, csak eljutni Las…..
Get Dead US Tour Epilógus 2013.12.28 11:13:48
Nos, elérkeztünk a blog utolsó bejegyzéséhez. Sokat nem akarom bonyolítani, nincs is nagyon mit írni, hiszen a blog magáról a turnéról szólt. Visszagondolva egyáltalán nem bántam meg, hogy itthon hagytam mindent és elmentem erre a 2 hónapos bulira (vagy ingyenmunkára, ahogy…..
Get Dead US Tour Statisztika 2013.12.28 11:11:26
Összeírtam pár dolgot, ami érdekes lehet. Össz táv: 23500 km Ennyit mentünk, utólag kiszámoltam. Ez azt jelenti, hogy a turné első napjától az utolsó vegasi koncertig naponta átlagban kb 500 kilóméter. Hát nem kevés, de ilyen a turnézás. Koncertek száma: 40 Mindegyiket…..
Get Dead US Tour Turnéfotó 2013.12.28 11:07:17
Igértem egy fényképet még korábban, ami Houstonban készült az utolsó koncert előtt. Íme, itt van (kattintásra megnyílik nagyban), a nevekkel együtt, balról jobbra: felső sor: Steve (dob tech - AF), Matt (hangmérnök + menedzser - LTJ + turné), JR (szaxofon - LTJ), Chris…..
Eljött az utolsó nap, amin nekem haza kellett utaznom, Mike és Lindsey pedig elindult Coloradoba, hogy visszavigyék a bérelt kisbuszt. Úgy terveztük, hogy 8-kor kelünk, segítek kitakarítani a buszt és 10-kor ők elindulnak, én meg dél körül a reptérre, és a kulcsot csak odaadom a…..
Sikerült elég sokáig, majdnem délig aludni, így egész frissnek éreztem magam. Kajáltunk, aztán Mikey-val összeszedtük magunkat, mert aznapra lebeszélt egy erősítő cserét. A turné előtt vett egy Fendert, ami aztán mégse jött be neki annyira, de valaki pont olyat keresett, és egy…..
Mire felkeltem már délután 5 körül volt. Ekkor jöttem rá, hogy sikerült a turné legvégére még egyszer elhagynom a fogkefémet, Vegasban maradt. Azt hiszem ez volt az 5. alkalom... :) Szerencsére kaptam utánpótlást, így most nem kellett vennem. Mikey alig aludt 1-2 órát, mert…..
10-kor keltem, mert 11-ig ki kellett jelentkezni a hotelből. Megnéztem a netet és észrevettem, hogy kaptam a hoteltől egy e-mailt, amiben volt egy link, amivel online ki lehetett jelentkezni, ennek örültem, nem volt kedvem sorban állni a recepción. Így aztán csak a "kulcsot" (kártyát)…..
Nos, ami Vegasban történik az Vegasban is marad. :P Valójában egyébként nem túl érdekes amit ott csináltam, így különösebben nincs mit részletezni rajta, leginkább élveztem, hogy saját hotelszobám van és nem kell alkalmazkodni senkihez, sokat fürödtem, meg aludtam. Esténként…..
Korán, 9 körül keltünk, mert még mindig hosszú út várt ránk. Vezetnem viszont nem kellett, az előző napi 9 órás vezetés és nem túl sok alvás után a srácok átvállalták tőlem az utolsó napi utat, így pihenhettem. Már persze amennyire ezt a buszban lehet. Időben odaértünk…..
Get Dead US Tour 52. nap, utazás 2013.12.13 03:43:10
Délben keltünk, nem aludtam túl jól, mert felfújható matracom volt, ami félig leeresztett reggelre, így elég kényelmetlenné vált. Megfürödtünk, Jamie főzött nekünk ebédet, megettük és indultunk. 2-kor elindultunk és az volt a terv, hogy megyünk ameddig csak bírunk, mert Vegas…..
Idén jelent meg új albumuk, én eddig nem ismertem, de nagyon sokszor meghallgattuk a buszban. Ez a kedvenc számom: ..
Szokásosan 11-kor keltünk, összeszedtük magunkat és indultunk is. Én vezettem, megálltunk egyszer kajálni, de 4-re már ott is voltunk Chrisnél és Jamie-nél, akik étellel-itallal vártak minket. Kajáltunk, ittunk hot toddyt meg sört, aztán a legtöbben elaludtuk, szerencsére most…..
11-kor keltünk, rövid út várt csak ránk szerencsére, 2-3 óra. Persze reggel megtaláltam a hálózsákomat is. Délben elindultunk, Timmy vezetett először. Egy idő után aztán megálltunk kajálni, és én vezettem az utolsó órában. Megérkeztünk a helyre, majd lassan a többi banda…..
Korán keltünk, fél8 körül, mert hosszú út várt ránk. Megreggeliztünk, megállapítottuk, hogy rossz idő lesz egész nap, újra előkerültek a kabátok. De legalább nem nekem kellett vezetnem, az előző napi 11 órás vezetés után Dave bevállalta ennek a napnak a nagy részét. Az…..
Get Dead US Tour 48. nap, utazás 2013.12.05 23:25:15
Ez lesz a legrövidebb bejegyzés, mert ezen a napon tényleg semmi említésre méltó nem történt. 11-kor keltünk, még vettek a srácok némi alkoholt az útra, aztán délben elindultunk, 11 órát vezettem és megérkeztünk egy hotelbe. Itt Scottyval még el akartunk menni enni valamit,…..
Get Dead US Tour 47. nap, Mesa (AZ) 2013.12.05 23:23:08
9-kor keltünk, de végül csak 10 körül indultunk el, így eléggé késésben voltunk, mert az út ugyan csak 5 és fél óra volt, de vesztettünk egy órát az időzónák miatt. Volt még egy érdekes történés, tankoltunk, Timmy "pumpált", csak elfelejtette kivenni a csövet a végén. A…..
Reggel 8-kor keltünk, az előző napi bulitól elég fáradtan. 9-kor sikerült is elindulnunk. Az út eseménytelenül telt, 3-ra már Vegasban voltunk. Jó volt újra megérkezni a party-városba :) De túl fáradt voltam, úgyhogy a bepakolás után aludtam egyet a kisbuszban. A koncert nagyon…..
Délben keltem, lassan összekészülődtünk, fürödtünk, és rá kellett jönnöm, hogy megint elhagytam a fogkefém az előző helyen. Szerencsére még indulás előtt elmentünk boltba, ahol ezt is be tudtam szerezni. Két és fél óra alatt oda is értünk San Diegoba, jó volt itt vezetni,…..
10-kor keltünk, fürödtünk, aztán kicsit még beszélgettünk a busznál, mert időben voltunk. Jó volt újra nyári időben lenni, sütött a nap, és elég volt egy póló. Dave vállalta a vezetést, úgyhogy szokásosan sörözgettem, filmet néztem, aludtam az úton. Meg is érkeztünk 4…..
Délben keltem egy nagyon jó alvás után. Közben egész sokan lettünk, jöttek haverok, akik az esti koncertre készültek már. Csak 4-re kellett ott lennünk, úgyhogy majdnem 3-ig lazázhattunk, tv-ztünk, neteztem, fürödtem, stb. Közben Kase rájött, hogy otthon kell lennie szombat…..
Reggel 9-ig vezettem, egész sima út volt, pedig azt mondták, hogy ez lesz a legnehezebb vezetés az egész úton. De igazából csak akkor lett volna rossz, ha van hó, mert végig hegyekben kell menni, de szerencsére nem volt, így élveztem a vezetést. Pár helyen volt egész nagy köd,…..