Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária Kiss

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Duocolor NEMZETKÖZI ELISMERÉS! 2013.10.27 07:47:18
400 pályázatból 1. díjat nyert az infrastrukturális projektek között a 4-es METRÓ MOZAIK BURKOLATA! 3 hazai projekt is bejutott a legjobb MAPEI referencia épületek, építmények idei versenyének döntőjébe.A MAPEI Csoport leányvállalatai között évente megrendezésre kerülő…..
Mária Kiss 2013.10.29 11:24:23
@Stefánia vagdalt: Mért te ismered ezt a céget, hogy ennyire jól informált vagy? Én már voltam olyan szállodában amelynek ők csinálták a wellness részlegét és nem hallottam róluk semmi negatívumot. Ha úgy gondolkodnék és élném a mindennapjaimat, hogy csak azt nézném amit leírtál már rég felkötöttem volna magam. Ja és azért emelem ki, mert ez amihez hozzászóltam erről szól...hogy díjat kapott . Baj, hogy nem látok bele mást, mint ami? Ez a kákán is csomót keres stratégia, ami számomra már szánalmas. Akkor nézd a hiradót a sok szörnyűséget én pedig próbálom meglátni az élet szépségeit, mert az visz előre és nem az, hogy minden este telesírt párnával alszom el. Nem vagyok milliomos, még gazdag sem van hitelem, de mégis próbálom a felhők mögött felbukkanó napot meglátni. Sajnálom, hogy neked ez nem sikerül
Mária Kiss 2013.10.29 09:59:39
@Stefánia vagdalt: Biztos nagyon buta vagyok, de nem tudom mi a köze az Astoriának a 4es metróhoz és a bejegyzés lényegéhez, ami a külföldi elismerés?