Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Bálint Star Network

17 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap reggel a teljes YouTuber társadalom arra ébredt, hogy kisebb-nagyobb mértékben de feliratkozókat veszített el. Hazai téren voltak olyan csatornák, amelyek a Socialblade és a YouTube nyilvánosan látható számai szerint több ezer vagy akár több tízezer feliratkozót vesztett el. Az eset azonban…..
Mely csatornák rendelkeznek a legtöbb feliratkozóval Magyarországon? Kinek nőtt a leginkább a megtekintés száma az elmúlt 1 hétben? Hány feliratkozót szerzett Szirmai Gergely az elmúlt 30 napban? Ha ehhez hasonló kérdésekre keresed a választ, akkor görgess, ugyanis örömmel jelenthetjük be nektek,…..
Milyen kulcsszavakat válasszak videómhoz? Mely tényezők játszanak szerepet a rangsorolásban? Milyen típusú videókat érdemes gyártani? Hogyan tudok a YouTube-on hirdetni? Az elmúlt hónapokban rengeteg ilyen kérdést kaptunk tőletek, amely arra buzdított minket, hogy a meglévő tudásunkat képzések…..
A YouTube legnagyobb és legmeghatározóbb platform az „on-demand” gaming videók piacán, azonban a live stream videók terén jelentős hátránnyal rendelkezik versenytársával, a Twitch-csel szemben. Miután tavaly az Amazon 974 millió dollárért megvette a Twitch-et és így elcsente…..
Bevezetés A videójátékok befészkelték magukat a pop kultúrába. Már nemcsak a tinédzserek azok, akik játszanak, és a YouTube-on is óriási mértéket ölt a gaming. De miért? Ahogy számos tartalomgyártó mondja, "nem kell tudnod focizni ahhoz, hogy a tv-ben nézhesd és élvezd".…..
Elérkezett a pillanat, amikor még kreatívabbá tudod varázsolni videóidat, ugyanis a YouTube mostantól támogatja a 360°-os videók feltöltését a felületre, ezzel interaktívvá téve videóidat a felhasználók számára. Cikkünkben bemutatjuk az új fejlesztést! A YouTube Creators…..
Tóth Bálint Star Network 2015.04.10 10:17:23
@Terézágyú:
Szia!
Milyen videókról van szó? Be tudod esetleg linkelni őket?
Köszi
Bálint
Van egy jó hírünk a csatornatulajdonosok számára, ugyanis tegnap jelent meg a YouTube felületén az úgynevezett YouTube Cards újdonság, amellyel mostantól videóidon keresztül hatékonyabban tudod reklámozni más felületeidet, legyen az egy közösségi média oldal, saját weboldal…..
2014 végén a hazai YouTube történetében egyedülálló videós kampányra került sor. A Microsoft és az 576 KByte közös kampánya a nemrég megjelent Xbox One játékkonzol és a konzolra kiadott játékok népszerűsítését célozta meg. A kampány egyedülállóságát az adja, hogy a…..
Az elmúlt hónap folyamán folyamatosan dolgoztunk egy új és látványosabb honlap létrehozásán. Örömmel jelentjük be nektek, hogy munkánk elkészült, ugyanis a Star Network honlapja megújult, és számos újdonsággal rendelkezik az előzőhöz képest!  A honlapot itt érhetitek…..
A YouTube-on ma már márkák százai hoznak létre videókat és reklámokat, amelyeket felhasználók ezrei tekintenek meg nap mint nap. A 2015-ös évbe lépve szeretnénk egy rövid visszatekintést tenni a tavalyi évre, és bemutatni az év legnépszerűbb YouTube kampányait. A YouTube…..
Tóth Bálint Star Network 2015.01.12 10:49:01
@Dorina Török:
Kedves Dorina!
YouTube fiókod automatikusan létrehozásra kerül amikor Gmail fiókot hozol létre. Ha pedig csatornát szeretnél létrehozni, akkor pedig a YouTube-on az alkotói stúdióban tudod megtenni (jobb felső sarok)
Üdv
Bálint
Holnap hajnali 4 órakor a los angelesi YouTube Space-n  megrendezésre kerül a YouTube Music Night, amely a YouTube zenészeinek krémjét hozza el a nézők számára. Az esemény során fellép számos olyan híresség, akik a YouTube-on lettek ismertek: Karim, Bethany Mota, Max Schneider,…..
Az elmúlt napok folyamán újabb funkció jelent meg a YouTube felületén. Ha kíváncsi vagy, miként ismerheted el stábod munkáját, akkor olvasd el figyelmesen cikkünket! A mostani VidCon során, amelyet a nyáron rendeztek, a YouTube bejelentette a Creators Credits funkciót, amelyet…..
A YouTube-on rendelkezésre álló lehetőségeket egyre többen ismerik már, egyre több tartalomgyártó használja a hasznosabbnál hasznosabb funkciókat. Bár számos beállítást ismernek már, mégis sokan közülük nem használja ki 100 százalékosan a felület nyújtotta óriási…..
Mi is az E3?             Június 10-11-12 a legtöbb ember számára csak átlagos napok lesznek ebben az évben, azonban a játékipar szereplői és maguk a játékosok számára az év egyik legfontosabb ünnepe. Ekkor kerül ugyanis megrendezésre az E3, más néven az Electronic…..
Ebben a cikkünkben szeretnénk egy kis érdekességet bemutatni, amely sok YouTube felhasználó számára fontos kérdés. Bemutatjuk nektek PewDiePie-t (csatornája itt érhető el: https://www.youtube.com/user/PewDiePie), aki jelenleg a YouTube legtöbb feliratkozójával rendelkező…..
Tóth Bálint Star Network 2014.05.22 10:38:31
@Gobir:
Kedves Gobir!
Köszönöm a hozzzászólásodat, valóban erről nem volt szó a cikkben és mégis fontos!
Üdv
Bálint
Tóth Bálint Star Network 2014.05.22 10:44:31
@Tóth Ernőné:
Kedves Tóth Ernőné!
Ha kizárólag a videók hosszúságát nézzük, valóban ennek kéne lennie, azonban az átlagos nézettségi időn kívül további szempontokat is figyelembe vesz a YouTube, így például a videókra való reakciók mértékét, a kommentek számát. Egy teljes film esetén ez sokkal kisebb mint egy játékvideónál, játékvideók esetén több kommentet és párbeszédet lehet látni, így ezt a YouTube magasabb pozíciókkal is jutalmazza méginkább. Továbbá a teljes filmeket sokszor nem azok töltik fel, akik annak jogaival rendelkeznek, így a YouTube számára úgymond ez jogtalan, és nem is preferálja emiatt.
Remélem ezzel sikerült a válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdésére!
Üdvözlettel
Tóth Bálint
Tóth Bálint Star Network 2014.05.22 23:57:28
@Online Távmunkás:
Kedves Online Távmunkás!
Természetesen már magyar felhasználók számára is lehet közvetlenül a Google-től bevételre szert tenni. Ehhez a hirdetések engedélyezése mellett AdSense fiókra van szükség amit társítani kell a a csatornával. Az AdSense fiókban meg kell adni többek között a számlaszámot, amire aztán érkezik a pénz.
Az AdSense párosításról, annak pontos menetéről itt részletesen tud olvasni: youtube.blog.hu/2013/07/03/youtube_csatorna_osszekapcsolasa_adsense_fiokkal
Üdvözlettel
Tóth Bálint
Ebben cikkben szeretnénk egy speciális témát bemutatni, ez pedig a videójáték-előzetesek készítése. A YouTube-on rengeteg ilyennel lehet találkozni, nagyobb játékok esetén akár 5-6 előzetes is megjelenik, mielőtt maga a játék kijön, így úgy gondoljuk érdemes egy kicsit ezzel…..
A YouTube-on jelen lenni mára már nem lehet kérdés a hazai zenei szakma szereplőinek, így akik még nem lépték meg a hivatalos csatornájuk elindítását, azoknak minél hamarabb azt javasoljuk, hogy vágjanak bele a profi YouTube jelenlét kialakításába. Magyarországon hetente…..
A korábbi bejegyzéseinkben a magyar gasztronómiai illetve smink Csatornákkal foglalkoztunk, most pedig az úgynevezett gaming videók következnek. A videó/számítógépes/konzolos/mobilos játékokhoz kötődő videók kb. 10-15%-át adják a YouTube videóknak. Az ilyen tartalmat…..