Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Partner-1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..
Partner-1 2007.12.20 22:41:25
Csatlakoznék az előttem szóló partner leveléhez, egy kis kiegészítéssel!!!
Dr. Nagy István többféleképpen is megfogalmazhatta volna kollégái megnevezését, hiszen régen osztálytársak voltak, akiket Ő választott a másik két vezető pozícióba, és lassan az Osztály talit is megrendezhetik az AGIP-ban. (Önfejű ember, ami fehér az neki fekete, innentől sorra teszi tönkre a töltőállomások bérlőit, ezáltal részvétem az ESSOSOK-nak is, mivel az AGIP megvette az ESSO-t, jövőre Új világ vár rájuk.)
A legfelsőbb vezető Dr. Roberto Mullinacchi, aki nyugdíj előtti idejét tölti hazánkban, s a bérlőkhöz szóló levelében mindenben Dr. Nagy Istvánt jelöli meg a problémák megoldásához, s megpróbál kibújni az őt terhelő felelősség alól ( mondhatni nyaral hazánkban elképesztő összegért……..).
Részben tévedés Dr. Nagy levelében, hogy a panaszok miatt váltották le B. Észak vezetőjét, aki kb. 10 évig vezette a kutat, mivel indoklás nélkül váltotta őt le. (közös megegyezést ajánlott, de bérlő ebbe nem egyezett bele, mivel a vezetőség 4 hónap alatt –11.000.000ft bukásba hozta, plusz a tervekben beígért támogatást kb. 4.500.000ft-ot (ez arról szól, hogy ne a bérlő tegyen be havi kb. 1.100.000 ft-ot a saját pénzéből, mert veszélyezteti a töltőállomás üzemeltetését, illetve így havi –1.100.000 ft a keresete) bármilyen nemű felmondás esetén visszakövetel(REMEK).
Viszont bármilyen bérlői szerződés megszűnésekor (apró betűvel, más fogalmazással) a támogatás visszajár az AGIP-nak. TEHÁT: a bérlő 4 hónapra eső keresete kb. –15.500.000 ft. Bravó Dr. Nagy István.
Sorra teszi tönkre a bérlőket, csak 2006-ban kb. 13 bérlő állt fel önként, vagy állított fel Dr. Nagy gusztustalan módon, és esetleg már árverezik a házukat is.

Vannak kiváltságos bérlők, (ez viszont érdekes) akiknél évente nincs emelés a terv számokban, inkább csökkentik a tervszámokat (liter, shop és snack bevétel). Jól elrejtve a számok között 2007-ben hálózati szinten 95.000.000ft visszaesés lett betervezve néhány kút előnyére, s a többi kút rovására.
(Példa: Minden vállalkozásban van kiadás és bevétel oldal, amit jelen és múlt esetben az AGIP szab meg. A kiváltságos bérlőknél ez úgy működik, hogy vagy a bevételi oldalt csökkenti, vagy a kiadási oldalt növeli számukra a területi vezető, de minden esetben Dr. Nagy írja alá.
2006-ban elért shop bevétel pl.96.000.000.ft, melyből leadó az AGIP-nak pl.20% =19.200.000., 2007-ben betervezett shop bevétel pl.80.000.000.ft, shop leadó 20%=16.000.000.ft, magyarul 3.200.000.ft-ot nyert rajta a kiváltságos bérlő, amit egy nem kiváltságos bérlőre terhelnek, jól elrejtve a számok közt, mert összkút szinten az éves tervezett bevételt ugyanúgy hozni kell. Ezen felül a 3.200.000.ft-on kívül a 96m és a 80m ft. közötti különbségből is plusz bevételre tesz szert.
Mivel ez véletlen kitudódott, pár bérlő nem értett vele egyet, ezért távozniuk kellett.
Úgy nevezném nyakkendős bűnözés (családok szándékos tönkretétele folyik) remélem egyszer lesz egy olyan BÍRÓSÁG, aki ezt elítéli.


Folyt. Köv.

Ui. pár felvetet kérdésre:

A kutakat max. 0.005 ezrelékre kalibrálják, de már ez se nagyon működik, viszont annyit jelent, hogy 100 literből fél decivel lehet kevesebb. OMH TÖRVÉNY

Rendőrségi feljelentés: 50 meglépőből kb. 1 ellen indul eljárás, (ne kérdezd miért, mert nem Ő vezette az autót, családtag, stb.ezért visszadobják) a többit a kutas ill. pénztáros fizeti, ami sehol nem szerepel költségben. Nem védem a személyzetet, nem a vevőt kell lehúzni, szintén az AGIP hibája, mint a nem létező selejt, illetve hiány.

Számlával kapcsolatban, az APEH két AGIP kúton külön nem rendszeresített pénztárgépet talált, nagy értékű adócsalás miatt indult nyomozás, érdekes elszámolni azokkal a számlákkal, igaz nem üzemanyagról szólnak.
Még érdekesebb, hogy a szóban forgó ( két) kút vezetőjének harmadik kútja B. Észak.
Az AGIP-nál első rendű azonnali felmondás szerepel ilyen esetben, de mégsem történt semmi, mivel, itt nem a vásárlót, hanem az állam bácsit, illetve az AGIPOT lopták meg. ÉRDEKES.
Dr. Nagy István valamint Wéber Gábor területi vezető is tudott róla…………..

’A Prímagázzal kapcsolatban részben egyet értek. Deeeeeeee: Kolos Gábor tett egy ajánlatot:
A Totálgázzal kötött szerződés lejártakor az AGIP a Prímagázzal újra szerződést köt, elállnak a perektől, és a már megnyert perek általi összeget visszafizetik az üzemeltetőnek.(bérlő)
Dr. Nagy Istvánt nem érdekelte az ajánlat, de tisztában volt vele, hogy a precedensként megnyert perek többmilliós kártérítésre ítélik a bérlőket, holott az AGIP nem tartotta be a szerződést, viszont a bérlőre terheli.
Nem számolt azzal, hogy készült egy 40-fő által írott bérlői levél az akkori Olasz Vezetőnek Dr. Paulo Mazza Úrnak, aki felülbírálta Nagy meggondolatlan döntését, és megmentette a bérlőket a totális tönkretételtől.
Nagyon sajnálom, hogy Mazza Urat elhelyezték Magyarországról, a bérlők érdekeit is képviselné, nem lennének Dr. Nagy István „kiskirályságának” kitéve.(Mazza Úr nevezte így, mert (ha jó az infóm) a kettőjük közti megbeszélésen, mely a Prímagáz, bérlők eltávolításáról szólt, folyékonyan a szemébe hazudott.
Mazza Úr távoztával bosszú hadjárat indult a bérlők ellen ( 40 fő mint bérlői levél) és a potenciális bérlőket Dr. Nagy kirúgta, vagy tönkretette, mivel az új Olasz Vezető Dr. Mullinacchi (Email-be minden bérlő megkapta) teljhatalmúan Dr. Nagy Istvánt jelölte meg minden probléma megoldására, hogy nyaralásában őt senki meg ne zavarhassa. No Comment!!!
Hosszan folytatható lenne ezen lista az AGIP vezetőség tisztességtelen üzleti politikájáról, amennyiben bárkit részletesebben érdekel a téma, konkrét kérdésekre is szívesen válaszolok.
A fejétől bűzlik......(AGIP VEZETŐSÉG, az a nagy zöld házikó, ott Budaörsön)