Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okosKODO

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy kategóriákba soroljunk bizonyos személyeket talán elhamarkodott döntésnek bizonyul, viszont a vészjelek sokszor olyan személyiségre utalnak, amely összeférhetetlen azon férfiak nézőpontjával, akik tartós kapcsolatra vágynak. Fotó: Photl.com Az alábbiakban…..
okosKODO 2013.10.27 21:02:08
Kedves Cikkíró!
Csak úgy tájékoztatásképpen, a fentebb leírt (feleslegesen kiemelt) tulajdonságok minden nőben megtalálhatóak, csak annyi különbséggel, hogy nem egyenként per nőci, és némelyik elenyésző jelleggel, de akkor is ott van. Nem is értem, miért ragadtad ki őket (bár ahogy pár kommentet elolvastam, kiderült, hogy szépen lefordítottál egy angol nyelvű írást, és a sajátodként posztoltad - honnan vetted a cikket? Cosmopolitanból? Nagyon tudományos).
Szóval bárki, aki elolvassa/elolvasta, ne vegye készpénznek, még viccből sem (másként amúgy sem lehetne). Annyit elértél vele Kedves Cikkíró, hogy néhány kommentelő között felszítottál egy olyan hiábavaló vitát, amiben férfiak és nők egymás legrosszabb tulajdonságait listázzák - szinte látom, hogy mérges grimasszal püfölik a billentyűket közben-. Szép kis elismerés.
Meg sem kérdezem, van-e kapcsolatod, és hogy tartós-e? Egyrészt mert nincs hozzá közöm, másrészről rohadtul nem is érdekel.
Csak azon töprengek, hogy egy párkapcsolatban biztosan nem pazarolnád ilyen felesleges gondolatok megörökítésére a drága idődet. Annyit azért még hozzá kell tennem, hogy ha végeztél is egyáltalán piackutatást a témában (amit erősen kétlek), jó lenne, ha nem a 15-18 év közötti eltévelyedett gondolkodású, metroszexuális, hímnemű lakosságot vennéd alapsokaságként. Én elhiszem, hogy a 21. századra felgyorsult a szocializáció, de azért nah. Plagizálás meg nem csak a felsőoktatásban tilos - ha érted, mire gondolok.
Mert valljuk be, ez már a többmilliomodik ilyen jellegű cikk, a női nemre kisarkítva. És unjuk. Nagyon.
Szerintem ezt a feladatot továbbra is hagyjuk meg a Cosmopolitan magazinnak.