Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homosapiens (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldali újságokból azért nincs elegem, mert azok már rég - sokuk már csak a jogelődök miatt is - vállalhatatlanok. A "rendes" baloldali újságok pártállami gyökerüktől a mai napig nem tudtak megszabadulni, a rendszerváltásnak csúfolt valami előestéjén néhány cégjogi…..
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
homosapiens (törölt) 2013.11.05 20:05:48
@J.László: bocsánat, én demokráciáról beszéltem és ez attól még nem lenne követendő példa!
homosapiens (törölt) 2013.11.05 20:16:02
@J.László: sajnos eddig még nem sikerült jobbat kitalálni itthon/ nyugati demokrácia/ szerintem értjük egymást csak másként mondjuk a lényeget!
Különösen nem volt újdonság, de így grafikonként feltéve, három intézet átlagaként, hosszabb időt felölelő tartamban mellbevágó az, amit a közvéleménykutatók felmérései kirajzolnak a portfolio.hu ábrájában: az ellenzék teljesen mozdulatlan stagnálását, és a Fidesz…..
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
homosapiens (törölt) 2013.10.27 19:10:36
@Kim Jong Un: Úgy gondolom mindkét
oldalnak vannak mulasztásai az ügyben! Talán nem mindíg traffipaxozni kéne négy rendőrnek egy autóban! Talán a közbiztonsággal is kéne néha foglalkozni! Talán rendet kéne tenni két hét alatt! Mi lenne ha nem egymásban keresnétek a felelőst ,hanem azokban akik ezért valóban felelnek? Mi lenne ha tényleg két oldal lenne végre ebben az országban..egy aki éppen hatalmon van és mi mindannyian akik itt akarunk élni, dolgozni,gyereket nevelni! Röntgen szemmel figyelni azokat ,akik a pénzünket herdálják a saját hasznukra és nem a mi boldogulásunkra! .......Utópia?....Lehet...de ha nem így lesz ,még ettől is nagyobb szarban leszünk!(bocsánat)