Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csalód-ott

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyár van, meleg és nekem identitás-válságom lett. Sokan úgy nyilatkoznak mostanában, hogy akinek nem tetszik pártunkéskormányunk működése, az balliberális értelmiségi. Namármost ki számít értelmiséginek, úgy általában? Akinek van diplomája? Én ismerek diplomás, de még…..
Egy hét alatt három ügyben is lebukott Pócs János. A Fidesz-szavazók szerint ez már nem is meglepő, az igazi kérdés szerintük inkább az, hogy ha Pócs Jánosnak olyan sok segítője akad a Jászságban, mint ahogy ő állítja, akkor miért kényszerült mégis arra, hogy közmunkások…..
Pócs János csak a 101. helyet kapta a Fidesz országos listáján, ami szinte biztosan nem ér mandátumot a 2014-es országgyűlési választásokon. A fideszes politikus korábban maga nyilatkozott úgy Szekeres Imre 51. helyéről az MSZP listáján, hogy már a saját pártja is mellőzi a…..
A jászságiak 87 százaléka nem ért egyet az 1500 embernek munkát adó jászkiséri MÁV FKG. tervezett átalakításával – derül ki egy friss, 2000 fős telefonos közvélemény-kutatásból. A megkérdezettek 60 százaléka szerint Pócs Jánosnak, a térség országgyűlési…..
Immár nemcsak Dr. Szabó Tamás jászberényi polgármester országgyűlési képviselősége kérdéses, hanem 2014-es polgármester-jelöltsége is – állítják jászberényi forrásaink. Pócs János erőszakkal akarja félreállítani párttársát, a jászberényiek pedig attól tartanak,…..