Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bényei Gabriella

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szereti utazás közben is aktívan tölteni idejét, és  szeretné megismerni Thaiföldnek azt az arcát is, amely betekintést nyújt a nagy városoktól távoli vidék életébe is, annak a Dertour  háromnapos biciklitúrája Bangkoktól Hua Hinig tökéletes választás. Kerékpárral…..
Mint egy maharani, vagy maharadzsa, úgy érezhetik majd magukat a Dertourral  Delhi és Mombai között utazók ezen a 9 napos kiránduláson. Mesés palotákban, varázslatos tájakban gyönyörködhetnek utasaink, és csak és kizárólag a fantasztikusan fényűző Oberoi hotelekben szállnak…..
Azok a Dertour utasok, akik magas színvonalon, kedvező áron szeretnék kényeztetni magukat a standardtől eltérő szállás típusokban, most itt a lehetőség.  Egyre nagyobb az igény a luxus villákra és apartmanokra, ahol a vendégek teljes mértékben távol maradhatnak a nyüzsgéstől,…..
A 10 napos kirándulás alkalmával a Dertour utasai betekintést nyerhetnek a marokkóiak életébe, és letérve a kitaposott ösvényről, a fontosabb látnivalók mellett felfedezhetik az ország kevésbé ismert érdekességeit is, vagy helyi specialitásait.  A Marrakeshből induló és ott…..
Az 5 és fél csillagos Constance Le Muria Resortban fogyasztjuk el vacsoránkat, büfé jelleggel. Vacsora partnerünk a szálloda marketingese, akitől többek között megtudjuk, hogy a hotelnek van egy saját turtle managere, aki a kis teknősökkel foglalkozik, hogy eljussanak a partról a vízbe. Sok képet és…..
Elérkeztünk az utolsó előtti napunkhoz.  A Castello Beach Hotel büféreggelijét követően a Mason’s Travel mini busza újra vár, hogy elvigyen minket ezúttal a kikötőbe, ahonnan továbbmegyünk, La Digue szigetére.   Az alig fél órás utazás a Cat Roses, (egy kisebb…..
Vasárnap reggel korábban kel fel mindenki, hogy a büféreggeli után legyen idő még kicsit szétnézni a Le Domaine de La Réserve kertjében és a parton. Sekély víz lévén, messzire be lehet merészkedni, a sznorkelezéshez itt egy kicsit többet kell befelé sétálni. Fürdés után…..
Másnap reggel a büféreggelit követően van még időnk sétálni a Le Meridien Fisherman’s Cove kertjében, megállni, gyönyörködni a kertész által megálmodott szebbnél szebb növény variációkban. A hotel előtti partszakasz már a Beau Vallon Bay része, így akár hosszú sétákat…..
Másnap egy gyors reggelit követően ismét útra kelünk. Vár minket az 5 csillagos Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa  a Mahétől  45 perces hajóútra lévő Silhouette-szigeten. Már a váróban friss kávéval, és üdítővel kínálnak, hogy egy percre se érezzük…..
Másnap reggel búcsút veszünk a Saint Anne Resort minden egyes csillagától. Küldetésünk folytatódik, vár Mahé, a fősziget, és Victoria, a főváros.  Ki hinné, hogy ez a világ második legkisebb fővárosa (az első az európai Lichtenstein). Éppen ezért a városnézés is 1…..
A második nap mindenkinek álmosan kezdődik, reggeli után máris beülünk a kishajóba, és irány Mahé. A kikötőben már vár Eugene a kisbusszal, hogy elvigyen bennünket a második hotel felé, amit közelebbről is megismerhetünk. Nem is lehetne jobbal kezdeni a napot, mint egy 6…..
Megérkeztünk a Seychelle-szigetekre itteni idő szerint reggel  7-kor. A repülő a fő szigetre, Mahéra száll le, innen lehet átmenni távolságtól függően kishajóval, vagy katamaránnal a környező szigetekre.  Mindenki nagyon fáradt, szinte senki nem tudott aludni a gépen.…..
Szép októberi reggel van, kb. 25 fok, szinte, nyár. Indulunk. Egy másik világ vár, valahol mesze egy szigeten. Utunk első állomása Bécs, innen indul a repülő. Távoli úticéloknál érdemes bécsi indulást választani, mert több járat közül választhatunk, sokszor olcsóbban.…..