Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vjo

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk történelmi időutazásra invitál minket, végigkalauzolva az elmúlt negyed évszázad posztkádári posványain, egy magát "demokratának" valló átlag állampolgár szemüvegén keresztül. Megállapításai helyenként finoman szólva is sarkosak, ettől eltekintve (vagy ezzel…..
vjo 2013.12.09 14:53:11
@Vicces Gyerek: Hogy ki milyen rasszhoz tartozik,a Teremtő döntése, te kedves liberális abortuszszökevény! Valamikor régen ez a fajta is benne volt a történelem kezdő csapatában, de az idők folyamán megfertőzték a hozzád hasonló szellemi toprongyok és ez lett belőle. Ami vígasztal, még találkozom olyannal, aki nem csak beszéli, érti is a világ egyik legősibb nyelvét. Nem érdekel a fajtád, de biztos díjazzák őseid, ha
elárulod őket!
vjo 2013.12.09 19:12:40
@Vicces Gyerek: Öröm, hogy vetted a lapot!
Minden szerdán Ludas Matyi. Kuti békával nehéz az óceánról értekezni. Akár hogy is olvasom soraimat, egyetlen népet sem tettem le, csupán a saját fajtám miatt aggódom. Egyébként ismerek igaz Magyar cigányembert is. Amennyiben megkülönböztetettnek érzed magad válaszom miatt, ez személyes szegénységi okiratod!
vjo 2013.12.09 22:52:33
@fuck_a_but: Gyújcsá rá!
Kilenc éve kell elviselni december 5-e traumáját. Kilenc éve le kellett nyelnünk a keserű pirulát: a magyar társadalom felének önzése és lelki üressége minden képzeletet felülmúlt. Kilenc éve próbáljuk megmagyarázni magunknak, hogyan volt képes néhány politikus alantas…..
vjo 2013.12.06 09:22:04
@Albu: Tisztelettel!
Szerény véleményem, hogy a trianoni diktátum miatt elszakított országrészek Magyarjai sosem mondtak le állampolgárságukról. 2005-ben a gúnyhatáron belülieket osztotta meg az aljas pol.elit, most pedig az azon kívüliekkel teszi azt, ráadásul most már két legyet üt egy csapásra. Egyébként pedig nem adminisztrciós kérdés, hogy ki a Magyar, nem a papír teszi az embert azzá!
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntése kiengedte a szellemet a palackból, mert ha ezek után egy férfi beballag a Csak csajok! fitnesz klubba, és ott közlik vele, hogy csak nők válthatnak bérletet, máris rohanhat jogorvoslatért, és a hatóság kénytelen lesz igazat adni…..
vjo 2013.11.23 23:29:26
@tesz-vesz: Sok tavasz elmúlt már, de igaz barátom csak egy volt, akinek bármikor hátat fordíthattam. Ő egy igazi Kun!
Megfogadtam, hogy nem írok többet sem Vadai Ágnesről, sem a családon belüli erőszakról, de mégsem tudom megtenni: egyszerűen nem lehet megkerülni sem a DK harcos szüfrazsettjét, sem a „nők elleni erőszak” mindent uraló emlegetését. A politika nagyágyúi ránehézkedtek egy…..
Jobbegyenes Horthy, a provokátor 2013.11.03 21:12:26
Felavatták a Szabadság-téri református templomban Horthy Miklós szobrát. Szerintem ez az egyik legjobb dolog, ami idén Pesten történt. Csak, hát rontja az ember szájízét, hogy a Kormányzó szobrán kívül a mai napon néhány más dologról is lehullott a lepel. Az eseményen…..
vjo 2013.11.04 18:45:04
@Dzsentrisvihák:
1.) Amit a Jobbik is rágat, hogy elterelje a figyelmet az általa beharangozott és elfelejtett radikalizmusról!
2.)Amikor létre hozták a Rongyosok a Lajta-bánságot, a Kormányzó nem akart tudni róla, vagyis elárulta Prónayékat! Az a maroknyi haderő kitakarította az osztrákok által is jogtalanul megszállt ősi Magyar területeket. Aztán Horthy kiparancsolta Őket és átadta az ország nyugati részét! Ezért szobor jár?
3.)Mintha azt hallottam volna, hogy épp ellenkezőleg, bátorítják az önvédelmet jogilag is. A Gárda, a Véderő, a Betyárok, ők tevőlegesen léptek fel a rendért, a Jobbik vezetői csak lármát csapnak, aztán a felhergelt kisebbségnek ott maradnak a helyiek! Horthy nem volt az utólsó igazi Magyar vezető, de Szálasi Ferenc, Ő igen, de ez már egy későbbi lecke.
vjo 2013.11.04 23:18:12
@Dzsentrisvihák: Tisztelettel!
Legelőször az önmegvalósításnál! A tükörbe nézéskor. A többi már egyenes következmény.
Szofisztikából kitűnő, de a tények, azok makacsok! Egyébként, csak véleményt formáltam, ítélkezni a személyesen érintettek jogosúltak.
Én nem kopogtattam senkinél, Sz.F.-ről pedig a tettei alapján nyilatkoztam, de ismétlem,Ő egy másik lecke!
A lényeg, hogy olvastam egy írást, ami tetszett, melyhez hozzá tettem a véleményem. Nem nagy ügy.
A forradalom és szabadságharc apropójából újból előkerült egy régi-régi adósság, a múlttal való szembenézésünk (vagy annak hiánya) egyik kevésbé ismert fejezete: a Rajk László szakkollégium kérdése. A Pestisrácok.hu figyelmét Dézsy Zoltán, újságíró, dokumentarista…..