Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blööö

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt cím!   A mai nap mondtak fel. A velem megtörténteket mondom…..
blööö 2015.03.30 12:47:16
Nekem is elég fellengzősnek tűnik a poszter.
Odamegy alkalmazottként, és egyből meg akarja reformálni a sok éves gyakorlatot. Mert ő vezet háztartást. A főnökasszony meg tuti nem. 45 évesen biztos nem is látott még konyhát...
Na meg a beszólás, hogy "otthon is így szoktátok?"
Ha lenne annyi pénzem, hogy vállalkozást alapítsak, ahol alkalmazottam van, akkor én sem tűrném az ilyet. Nehogy már ő szóljon be, ha nem tetszik neki vmi!
És ha ottmarad a csikk, akkor mi van? Azért takarítónő vagy konyhás, hogy kidobja és utána elmosogasson. Véleményem szerint tökéletesen mindegy, hogy cigicsikk vagy ételmaradék vagy kávémaradék van a tányérban/csészébe, pont ugyanazzal a mozdulattal, pont ugyanabba az edénybe kell kiüríteni, és utána pont ugyanúgy kell elmosogatni. Akkor az öregek is kidobhatnák a maradékot a kukába, és az üres tányért adják le a pultnál? Vagy hogy van ez? A dohányzás zavarja, vagy hogy ki kell szolgálni a főnökasszonyt, pedig ő nem is bentlakó öreg?
"Tudom, mi a konyha" Kb. minden nő tudja, de ha felveszik valahova konyhalánynak, nem ő parancsol, hanem teljesíti az elvárásokat! Megmondták, mit kell csinálni, akkor azt kellett volna tenni, és nem akadékoskodni.
"Mindenbe belekötött, amibe csak lehetett" Hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy különösebben nem kellett okokat keresni, mert voltak. Én itt nem látom boszorkánynak a főnökasszonyt, csak valaki nem tűrte, hogy utasításokat kap, amiket végre kell hajtani.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Üdvözlöm!   Szoktam olvasni az oldalukat, elhatároztam, hogy most…..
Krisztina elszakította a kabátját, mialatt az IKEÁ-ban nézelődött, de ezt csak otthon vette észre. Az IKEA szerint a helyszínen kellett volna dokumentálni az eseményt, jegyzőkönyv nélkül nem tudnak mit kezdeni vele: Január végén vásároltam az Ikea budaörsi üzletében. A…..
Zoli a 2012-es jegyeivel szeretett volna tömegközlekedni, de sajnos januártól már nem érvényesek, cserélni viszont csak az Akácfa utcában lehet: Autósként viszonylag ritkán használom a BKV szolgáltatását, így az újabbnál újabb szabályokat sem ismerem naprakészen. Még…..
blööö 2014.02.21 11:06:59
@AtiSnatch: A mi szempontunkból valóban mindegy.
Általános emberi tulajdonság, hogy keressük a dolgok okát, illetve kellemetlen esetek után elgondolkozunk, hogy hogyan lehetett volna jobban csinálni.
De igazad van, az már nem változtat semmin, csak agyal rajta az ember.