Regisztráció Blogot indítok
Adatok
innovacio.blog.hu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Nem szoktuk bántani a Török Gábort, most sem fogjuk. Azt írja, hogy... mi baj van velünk, civilekkel, akik nem vagyunk elég civilek, nem kérdezzük meg a politikusainkat (ezt szinte látom, mármint, ahogy Bogdányi néni megkérdezi Orbán Viktort, hogy — Miért tetszik…..
Nagyon szeret minket mostanában a CNN. Alig néhány napja osztották meg azt a listát, amely szerint Budapest a világ második legjobb városa holtversenyben Firenzével, most meg tessék. Itt a legjobb budapesti romkocsmák listája. Rövid történeti áttekintés után belecsapnak a…..
sorok között Európa betegei 2013.05.15 13:04:00
A GDP, a munkanélküliségi, illetve az egyéb általános gazdasági adatok mellett az is árulkodó, hogy egy adott állam polgárai hogyan érzékelik a gazdasági helyzetet. A Pew Research napokban nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásából többek között az is kiderül, hogy az…..
A New England-i Összetett Rendszerek Kutatóintézete (New England Complex Systems Institute) augusztus 10-én jelentette meg tanulmányát  "Élelmiszer-krízisek és politikai instabilitás Észak-Afrikában és a Közel-Keleten" (The Food Crisises and Political Instability in North Afrika and…..
AnyaMama Amiben a nők jobbak 2013.10.25 07:01:00
Egy brit pszichológusok által végzett kutatás szerint a nők több mindenre képesek egyszerre figyelni, és több mindent tudnak egyszerre csinálni, ebben a férfiak kevésbé erősek. Az eredmények szerint a férfiak lassabban váltanak, és kevésbé rendszerezettek, ha egyszerre több…..
Laodumin Mesterházy szublimál 2013.10.25 07:57:55
Az MSZP 23-án összefogott saját magával, közben Orbán a 8-1 után először vonultatta fel az NB1 8-9. fordulójának teljes közönségét, azokat a stadionba járó hölgyeket és urakat, akik még Bukarest és Amszterdam után is képesek bízni a hazai futball feltámadásában, még, ha…..
innovacio.blog.hu 2013.10.25 16:09:41
@rockjano: A kijelentésedről az a mondás jut eszembe, hogy mindenki ahogy ítél, úgy él...
Egyre többen vannak, akik csak másodsorban magyarok, elsősorban pedig egy párt hívei. És ezt az vegye magára, akire való.
Vannak reménytelen küzdelmek: számomra az egyik ilyen annak elmagyarázása és elfogadtatása, hogy az elemző politikai véleménye, reménye és vágya nem része az elemzésnek. Nem azért, mert ezek ne lennének fontosak, hanem azért, mert hiszek a politikai vélemények szabadságában és…..
Németh Lászlóné - Nemzeti fejlesztési miniszter nyilatkozta, hogy év végéig megvásárol az állam minimum egy közműcéget. Az még nem publikus vagy nem eldöntött, hogy pontosan melyiket, de igazából nem is lényeges. Az első hatás az, hogy az államadósság nőni fog. Az…..
innovacio.blog.hu 2013.10.25 11:22:12
Ezért veszít az Apple a Samsunggal szemben A világ leginnovatívabb cége a kutatás-fejlesztésre kiadott ráfordítások alapján a Volkswagen. Az európai cégek lemaradásban, a kínaiak viszont itt is látványosan rákapcsoltak. - derül ki a Booz & Co. frissen publikált…..
Üzletfejlesztési Díj 2014 - Támogató a ProjectMine A ProjecMine Kft-vel a mai nap megállapodást kötöttünk az Üzletfejlesztési Díj második évének támogatására. Információ a Díjjal, részvétellel kapcsolatban: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, 06/30/600 31 26. A ProjecMine…..
innovacio.blog.hu 2013.10.25 11:02:18