Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyalom Gábriell

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az új blogon fogunk beszámolni mindarról, amit tapasztalunk és átélünk az országgyűlési és az Európa parlamenti választásokig. A pártok választási kampányából általában csak a hivatalos nyilatkozatok, közlemények, az egyhangú hirdetések és a különböző botrányok…..
Angyalom Gábriell 2014.01.17 20:50:51
@1001nappal: Ki terel itt mit? Mit zagyválsz Te itt össze? Milyen hatalomgyakorlatról beszélsz ott, ahol még nincs is hatalomgyakorlás. Te beástad magad egy árokba és onnan akarod a sarat kidobálni.Azokra dobd akiket illet, ne arra, aki nem szolgált rá erre.
Angyalom Gábriell 2014.01.18 16:59:33
@1001nappal: Személy szerint annak örülök, hogy nyitott vagy és az interneten olyan honlapot is nézegetsz, ami nem a Te politikádnak való.

Szívesen olvastam volna viszont valami szakmai kritikát is tőled, de miután erre valószínűleg képtelen vagy, ezért úgy gondolod, hogy a kommunikációs csatádat azzal nyered meg, ha a másikat sorozatosan megalázod, és elintézed azzal a vitát, hogy "infantilis vitakultúra, meg a vitára sem érdemes", stb.. Úgyhogy, ha Téged az érvek nem győznek meg, és érvekre nem vagy képes érvekkel válaszolni, akkor valószínűleg nem itt van a helyed, hanem ott, ahol hőzöngeni, egymást földbedöngölni lehet. Sajnos a 4!K nem ez a csapat.
Így az év vége felé lassan már megállapítható, mi volt az esztendő legnagyobb botránya. Sokáig úgy tűnt, a trafik-mutyi és a szocik bajai videóhamisítása viszi el a pálmát – aztán jött Horváth András adóellenőr és kipakolt. A NAV - most már csak volt – munkatársa nem…..