Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmes

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hú, de jó is néha kizökkenni a háborgás és elégedetlenkedés állapotából, és rácsodálkozni a pillanatra, amikor néha úgy működik a világ, ahogy kéne neki! (fotó: Lakatos Péter) Kedves Hilda! Mivel annyi savat kap a magyar tömegközlekedés, így szeretnék mosolyt…..
Fehér Fény VÍZ, az élet 2015.02.16 11:50:56
Valaki azt mondta nekem, hogy a ténymániások képtelenek felfogni, hogya íznek van DNSE. Kedves birkák, akkor íme a TÉNYEK!!Minden, ami élő vagy az élettel kapcsolatosa, van DNSE. A víz nem élő, de belőle jön az élet, ezért van DNSE. AMinek van DNSE, emlékezni is tud. Nyilván nem úgy, mint az ember,…..
Szerintem a világban már egy csomó hülyeség történt azért, mert a nők azt gondolták, hogy a másik azt gondolja, hogy, és ebbéli meggyőződésükben kezdtek el cselekedni. Trójai háború mondjuk, Heléna azt gondolta, hogy csak így lesz elég szerelmes  a férje. Aztán a helyzet…..
A már említett mottóm jegyében, mely szerint "nem bánkódom, megoldom", valami émelyítő kísértést éreztem, hogy összehozzak magamnak egy randit az ünnepek alatt, között, mellett, mitudom én. Vágytam egy hollywoodi filmes fordulatra, hogy velem is történik valami mézes madzagos,…..
hmes 2015.02.22 01:10:11
@csepke: Kis galériák ingyen vannak szerencsére :)
@Alibanya1: Én ilyenkor kiszenvedem magam általában, ha kell 3 hónapig bőgök, aztán egyszer csak puff, jobb lesz. A kutyaharapós történetek nálam mindig visszafelé sülnek el :S Meg attól még meg kell követelni, hogy a pasi törődjön velünk az első randin meg pláne oda kell figyelnie.
hmes 2015.02.22 01:11:41
@csepke: Egyébként ez az anyagi oldala a randiknak egy másik érdekes téma. Én pl. megtagadtam már, hogy valami hülye puccos étterembe vigyenek az első randin, mert annyira nem őszinte... Meg ne legyenek már elvárásai azért mert költ rám. Mindig felajánlom, hogy fizetem a részem.
hmes 2015.02.22 10:45:38
@csepke: Én ezt nem teljesen gondolom így, legyen persze komfortban, de nehogy már én ne legyek abban... Szerintem ez így túl toleráns. Mindig a nők legyenek a megértőek, elnézőek, jajj biztos szegény nehezen így meg úgy, összetörhették a szívét... ezek nem árva fókabébik, hanem 30-on túli felnőtt emberek. Sokat elárul, ha valaki az első randin sem érdeklődik afelől, hogy te mit szeretsz, neked mi a jó. Nyugodtan lehet mondani, hogy nem öreg, nem szeretnék húgyúti gyulladást kapni, kérlek ne oda menjünk ha lehet.

Meg én inkább az olyan helyzetekben hiszek, ahol a pénz nem tud játszani, mert ne megvenni akarjon, nyűgözzön le azzal, hogy a személyisége, az intelligenciája, a külseje. Én is átlag nő vagyok és tudom, hogy azért szédítő ereje van a luxuskörülményeknek és ezeket én szeretem kizárni a döntési folyamatban. Ha fényes nappal a kopaszi gáton egy pokrócon is van mit mondani egymásnak, akkor majd vihet bárhova. Nem mellesleg egy puccos étteremben nem léphetsz le ha nagyon rossz a randi, illetve macerásabb :)
Szépnek lenni olyan, mint egy Central Parkra néző lakás. A legkevésbé sem fair és általában azoknak jut, akik a legkevésbé sem érdemlik meg. Szex és New York Ismerkedés első lépései, egy hamvas, bágyad csütörtök délután: Férfi: Szia Nő: Szia Férfi: Mekkora melled van?…..
hmes 2015.02.16 18:11:23
@WiteNoir: Provokátor bizony, a kormány küldött!
hmes 2015.02.16 18:28:59
@WiteNoir: Figyelj haver, coelho vagy nem attól még ez rohadtul fontos dolog. Én kurvára büszke akarok lenni arra a palira aki mellettem van. Na már nem coelhosan fogalmazok hátha úgy elhiszed. De még pasi sose panaszkodott a fogalmazásmódomra, de akkor a te felbecsülhetetlen szerelmedről hát fájóan, de lemondok :(

@Sadist: Én pont csak ezekre vagyok kíváncsi, fontosabb, mint a vezetéknév :)
hmes 2015.02.16 18:36:47
@WiteNoir: Elmondod, hogy akkor neked milyen az igazi nő? Mert engem nagyon érdekel a TE véleményed!
 Miközben pont egy hónapja a Suhanj!6 éjszakai hatórás futásán az illiotibiális szalag klasszikus dörzsölős problémájával, egy szolidan bénító gyulladással küzdöttem az utolsó két órában, miközben szarrá ment a bal forgóm és bokám a fordítóknál (éles szögben…..
hmes 2015.01.25 17:36:53
Elnézést, hogy idepofátlankodom a témához mint kezdő, de nagyon lelkes futóként azért kérnék én is szót :) Fantasztikusak vagytok ti profi amatőrök, vagy amatőr vérprofik és csodálom és tisztelem amit az ultrafutók csinálnak. De a futást mindenki magáért csinálja és én nem vagyok hajlandó rosszul érezni magam, hogy az első félmaratonomat 2 óra alatt tettem meg és ezzel nem zárójelbe tesszük a ti erőfeszítéseteket, csak mi is szeretjük a futóeseményeket és azért ti is elkezdtétek valahol, mi meg adott esetben most kezdjük el. Én még csak másfél éve futok, 2 félmaratont és egy kékes csúcsot tudok a hátam mögött, amiből mindkettőre relatív tapasztalatlanságból fakadó felkészületlenséggel mentem el. Ennek ellenére hatalmas élmény volt és ez ösztönöz a tovább edzésre. A ti látványotok, az inspiráció amit nyújtotok és ti se egy piedesztálról tekintsetek le ránk kérlek :) A kékesen megtapasztaltam mindkét profi hozzáállást: az utolsó kilométeren én bizony belesétáltam, nem is sétáltam inkább meneteltem felfelé és nem esett jól hallanom, hogy "ezt mióta hívják futásnak"... és amikor én még csak 8 kilométernél voltam és a nyertes meg már lefelé futott én meg küzdöttem felfelé, ő képes volt elegánsan azt mondani, hogy ne add fel, meglesz az! A célba sprintelés szerintem teljesen emberi dolog, engem sose érdekel, hogy kinél vagyok gyorsabb és kinél nem, csak a magam legyőzése a célom és az öröm, hogy igen ezt sem adtam fel és a következőt sem fogom pörget be a cél előtt...
hmes 2015.01.26 01:09:04
@őze bálint: Kedves Bálint köszönöm, hogy reagáltál :) Igazából bár mi ennek a világnak a két másik oldalán állunk, azért közös bennünk az a vágy ami előre visz versenyről versenyre. Rengeteget olvasom a hazai futók blogjait és tudom, hogy én sosem fogok olyan versenyzővé válni mint ti, de ugyanazt az izgalmat érzem egy felkészüléskor, amikor kinézek egy újabb célt és sikerül megugrani és a katarzist ahogy beérek a célba. Mivel én nem versenyezhetek másokkal, így maradt saját magam, a testem ellen lehet küzdeni minden nap :) Most épp egy súlyos sérülésből épülök fel, de a mentőben is csak azt kérdeztem az orvostól, hogy de hát futni azért majd tudok még, ugye? És most újra kezdtem és az első kilométer annyira fájt, hogy majdnem sírtam és annyira messze van még az igazi futás most. Azért érintett kissé érzékenyen a téma, mert az első maratonomra készülök, 4 év múlva lesz körülbelül esedékes, mert szerintem 26 évesen még nem vagyok készen erre...és pont 4 órában reménykedek elsőre - csak nincs egyetlen vén futóróka sem aki erről megerősítene :) És persze totál érthető ahogy ti gondolkodtok, hiszen magatokat már legyőztétek és nem maradt más, mint a legjobbnak lenni :)
Szubkultúr Ehető festmények 2013.05.31 12:26:31
Ida Froskra valószínűleg nem szóltak rá a szülei gyerekkorában, hogy ne játsszon az étellel. Vagy épp ellenkezőleg, túl sokszor dorgálták meg emiatt, amit felnőttkorában úgy kompenzált, hogy kenyérszeleteken kezdett alkotni különböző élelmiszerekből. A norvég művésznő…..
Végtelenül röstelljük magunkat az etikátlanul hatásvadász címért, az olcsó kattintásvadászatért. Ez az írás ugyanis a Vígszínház Jóembert keresünk című előadásáról szól. Mentségünkre szóljon, hogy a darabban egy kínai prostituált valóban dohányárusítási…..