Regisztráció Blogot indítok
Adatok
errebezzegvanpenz

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehetne segíteni a nőknek, hogy gyerekvállalás után könnyebben térhessenek vissza a munkába? A kisgyermekes nők manapság nem tudnak úgy dolgozni, hogy az összeegyeztethető legyen a gyermekneveléssel. A gyermeket vállaló nők átlagosan öt év után tudnak ismét munkába…..
Lengyel Szilvia, az LMP országgyűlési képviselője szerint a jövő évi költségvetést bőven lehetne módosítani úgy, hogy több jusson a helyi gazdálkodóknak, és kevesebb a kormány szükségtelen rögeszméire. ..
Minek annyi diplomás az országnak? A gazdasági fejlődés és munkahelybővülés egyik legfőbb forrása a felsőoktatásból kikerülő fiatalok minőségi tudása, felkészültsége és lendülete. A felsőoktatás kapuit szélesre kell nyitni. Minél több diplomásra van szükség, hiszen…..
A „Földet a gazdáknak” program valóban az őstermelőket és a családi gazdálkodókat támogatta-e? A program eredménye valójában az lett, hogy a kiosztott állami földek jelentős része a hatalommal jó kapcsolatot ápoló személyekhez és az ő gazdasági érdekeltségeikhez…..
A kormány látszólag kisajátítaná a devizahitelesek megmentésének kérdését, ti miben mondtok mást, és mennyivel mondtok többet? Szerintünk a devizahitel egyszerűen egy hibás termék, ennek lényege, hogy egyáltalán nem szabadott volna a fogyasztóknak lehetőségként…..
Az LMP öt módosító javaslattal 500 milliárd forintot csoportosítana át a 2014-es költségvetésben. Mi elvennénk a kormánytól minden olyan forintot, amit egyéni rögeszmékre, a barátok zsebeinek kitömésére és a választók agyzsibbasztására kívánnak…..
Nagyon röviden össze lehet foglalni, hogy miről szólt a Fidesz-KDNP kormány elmúlt három évben művelt kultúrpolitikája. A kulturális szféra ideológiai lerohanásáról és a humán területeket általában érintő, s itt is erőteljesen érvényesülő megszorítások sorozatáról.…..
A jövő évi költségvetés szerint hat év után sem emelkedik a szociális szférában dolgozók, köztük a bölcsődékben 70 ezer forint nettóért dolgozó kollégák fizetése. A gyerekeinket, idős rokonainkat gondozók nem tarthatók éhbéren, mert nem lesz, aki elvégezze ezt a munkát,…..
A költésvetési törvényjavaslatból kiderül, hogy a kormány megint elszalasztotta a lehetőségét annak, hogy a Nemzeti Vidékstratégia céljainak megfelelő agrárfinanszírozást alakítson ki. Aggasztó jelenség a vidékről való elvándorlás, de a kormány jövőre mégis…..
A költségvetés minden évben a legfontosabb törvény, hiszen azért szedi el az adófizetőktől az állam a majd’ minden második megkeresett forintjukat, hogy a költségvetésen keresztül ezeket az adóforintokat közcélokra fordítsa. Ám az nagyon nem mindegy, hogy mire megy ez a…..
Blog.hu segítség Grey Swirl 2008.12.03 16:51:00
Ebben a sablonban a fejlécen kívül nem nagyon van grafikus elem, a színeket természetesen módosíthatod (ehhez előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz).Ha le akarod cserélni a fejlécben található mintát, tölts…..
errebezzegvanpenz 2013.10.24 08:36:22
errebezzegvanpenz 2013.10.24 11:33:00