Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szgya2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
198 millió forintból bontották le a Közlekedési Múzeum régi épületét a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. megbízásából – adta hírül a magyarepitok.hu oldal. A 2016. júniusában megkezdett bontási munkák része volt az azbesztmentesítés is, a Liget-projekt keretében 2018-ra ígérnek új épületet a…..
A parlamenti ciklus derekán, távol még a 2019-es önkormányzati választásoktól érdemes egy pillantást vetni arra, ami a Liget ügyében Zuglóban történt. A saját köreiben a korrupciót még mindig megtűrő szocialisták kritikátlanul utat engedtek Tóth Csaba üzleteinek. A helyi szoci capo gond nélkül…..
Eljött az idő, amikor Zugló, Pest hajdani rózsadombjának elkoszosodása már az idegenek számára is szembeötlő. A Francia út mellett tornyosuló szeméthalmok és a Rákosrendező melletti MÁV terület illegális, bár az évekig egymásra mutogató hatóság  mellett kényelmesen megnövő sok ezer köbméteres …..
Nívó Vasárnap is nyitva 2016.04.11 13:09:51
Blogunk kiemelten foglalkozott a vasárnapi zárva tartás témakörével, és utolsó, erről szóló posztunkban megpendítettük, hogy hamarosan puhulás várható a témában (mondjuk én picit hamarabbra vártam). És íme, ma robbant a hír: vége a vasárnapi kötelező zárva tartásnak! Hogy miért döntött így a…..
Az ilyen esetek miatt hajlamos az ember a T adatbázisát egy ginantikus rumlis hodálynak képzelni, ahol az ügyfélszolgálatosok kihúzzák a hozzájuk legközelebb eső fecnit a halomból és beolvassák a telefonba.  Sziasztok!  Úgy gondoltam nekem is le kell írnom a…..
Vásároltam, visszavittem. Megpróbáltam, megpróbáltam, megpróbáltam. Bementem. Átvettem, visszavittem. Megpróbáltam. Bementem. Átvettem. Visszavittem. Átvettem. Visszavittem. Most is ott van. Az Ország Boltjában.  Tisztelt Tékozló Homár! Levelemmel azért kerestem meg Önöket,…..