Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kormos Balázs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Kormos Balázs 2013.10.23 21:12:50
@ork1234: Bizonyíts! Érvelj mellette! Semmi kézzel foghatòt nem írtál. Én lentebb írtam egy hosszù érvelést. Bármilyen kérdésedre válaszolok mint meteorològus. Én pont azt mondom, hogy ne higyjünk el minden ostobadágot. Olvasd el amit lentebb írtam és írj konkrétumokat! Ha kérdésed van tedd fel!
Kormos Balázs 2013.10.28 03:59:46
@Barát Csaba: Áh! Elolvastam ezt a novait. Agyrém! A kondenzek egy adott időjárási helyzettől kismilliò féleképpen szívòdhat fel vagy maradhat fent òrákig vagy akár 1 napig. Agyrééém amit hirdettek! Egy anticiklonnál pl( amin belül szintén változhat a légkör viselkedése) és egy közelgő hidegfront előterében vagy hátoldalán is másképp oszlanak fel vagy terülnek szét vagy maradnak meg a kondenzek! Abszurd, hogy a formájuk és viselkedésük más anyagra utalna! Egy valamire utalnak max! Az időjárási helyzet jellegére! A kondenzek élettartamábòl pl én mint meteorològus könnyen megtudom állapítani, hogy milyen a nedvesség tartalom a magasabb vagy középszintű légrétegekben. Egy konvektív nap kezdetén ha sok gomoly képződik akkor csak ránézek a kondenzekre és ha szép hosszù kondenzek vannak akkor tudom, hogy a magasban is elég a nedvesség a gomolyok növekedéséhez, tehát délutánra vagy estére zápor vagy zivatar kialakulhat. Ha a kondenzek rövidek akkor a légköri kiszáradás miatt konvektív gátlás esete forog fent, de rendkívül erős labilitásnál elégséges lehet még a magaslati levegő nedvessége zivatarokhoz. Viszont ez is lehet megtévesztő mert erős szélnyírásnál is màshogy viselkednek a kondenzek! Az a baj veled Csaba, hogy nem értesz se a meteorològiához sem a repülőkhöz, viszont tv-t nézni és fantasztikumokat olvasni biztos szeretsz!