Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CusteR

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 80-as évek közepén rázúdítottak a nézőkre egy kisebb western-lavinát, bár ezen alkotások döntő része inkább a paródia felé hajlott. Ilyen volt a dömping időrendben utolsó filmje, A három amigó is 1986-ban - te jó ég, már ez is mindjárt 30 éve, hogy elkészült... Szent…..
Nagykövér testű, nagykövér emlőjű lánynőket keres, akik mindig(!) szomorúak: Bazz Sanyi, ITT VAGYOK!!!..
CusteR 2014.01.09 22:13:40
@Zsuzsikám (the 4th): "de ha megoperálnak hirtelen, nekem nem elég lesz egy kórterem" s vannak meg olyanok, kiknek szava aranykent csillan fel az ocska, talmi muanyagvakaras alol:-)
Üdvözletem!  Kiss Attila vagyok és olvasgattam a blogot ahol átvert emberek írtak és kértek segítséget.  Ezennel én is beállnék az átvertek soraiba sajnos!!!!  Ugyan is Hirdetés alapján,egy hónapja kimentem 4-barátommal német országba dolgozni 6-eurós…..
CusteR 2013.10.22 21:27:21
@rug82: az ilyeneket, mint On Uram, mar az ELTE-n is megmosolyogtuk, nagyszaju mernok, mar ha az, aki a koros nohianyat es elfojtott kisebbrendusegi komplexusat masok alazasaban probalja kompenzalni... Gondolom parades ejakulacioban tobzodik Urasagod, hogy egy valoszinu ketkezi munkast, aki segitseget kerni jott, kioktathat... Mindenki ugy elvez, ahogy tud, csak vannak akik diszktreten intezik mocskos kis dolgaik...En az On altal lenezett bolcsesszakok egyiken vegeztem, es megis sikerult olyan munkat talalnom, ami nemcsak anyagi biztonsagot, hanem tartast is ad... Erre mit valaszol mindentudo Urasag?
CusteR 2013.10.23 11:34:02
@rug82: Kezdjuk az elejen: szovegertelmezesbol meg kepezheted magad, mert pont a kerdesemre nem sikerult valaszolnod...Pro secundo: az ekezethasznalatert, illetve nem hasznalatert elnezest kerek, teljesen jogos, lustasagbol nem allitom at percenkent...ugyanakkor a te ekezehasznalasi szokasod sem uti meg az alt.iskola masodik osztalyat...a stadionepitesi vonalat pedig egyszeruen nem ertem, hogy miota kotheto ossze az ELTE a focival???ezt talan fejtsd ki bovebben. Pro ultimo: ajanlom a felveteli tajekoztato bosz lapozgatasat, mertha a bolcseszkarrol csak Atlantisz jut eszedbe, akkor igen hatalmas sotet foltok vannak abban az izeben, amit pofeszkedve tudasodnak szoktal nevezni...
ps: aquila non captat muscas...szebb es elegansabb a patkanyos hasonlatnal, ami meg kepzavarral is kuzd...