Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totalpatec

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapból rendkívül nehéz az egész menekültválság objektív bemutatása, pláne akkor, ha egyes médiumok a hírek torzításától, sőt, hamisításától sem riadnak vissza, csak azért, hogy még nagyobb pánikot keltsenek. A problémát csak súlyosbítja, ha éppen a közmédia az, amelyik az adófizetők pénzéből követi…..
Legutoljára talán az 1989 előtti választások voltak oly értelmetlen pénzpocséklások, és nyílt politikai színjátékok, mint ami idén ősszel lesz.  Lássuk csak A KÉRDÉST: Akarja-e, hogy az Európai Unióaz Országgyűlés hozzájárulása nélkül iselőírhassa nem magyar állampolgárokMagyarországra történő…..
2013 nyara óta idén március végéig 3515-en kaptak tartózkodási engedélyt letelepedési államkötvénnyel, ráadásul további engedélyeket kaptak a kötvényvásárlók családtagjai is. Az elmúlt években tehát gazdasági bevándorlók ezrei váltották meg Orbánéktól a jegyet jó pénzért az Európai Unióba. A 3515…..
A növekvő migrációnak és különösen a menekültválságnak köszönhetően robbanásszerűen megnőtt a kisebbségi csoportok száma Európában – különösen a muszlim közösségeké, hiszen a menekültek jelentős része iszlám vallású területekről érkezik. A társadalmi sztereotípiák és félinformációk miatt sokan…..
totalpatec 2016.05.12 17:02:55
@tommybravo: ott mindenki otthon volt. A saját hazájukban harcoltak a saját jelenükért, jövőjükért. Mindenkinek a saját szülőföldjéért kell kiállnia, megharcolnia.
Az nem pálya, hogy szétb@sszuk a hazánkat a makacs fafejűségünkel, azután átvándorlunk a mások által létrehozott békébe és ott kezdjük elölről a harcias nyikhajkodást..
  1.Merkel hívta be őket. Az iszlám országokból csak azt követően indult el a tömeges vándorlás a balkáni úton, miután egyes balkáni országok lakói (főként koszovói albánok) „kitaposták” nekik. A délszláv menekülthullám elültével érkezett a muszlim bevándorlók sokkal nagyobb tömege. Ők sem azért…..
Továbbra se értem, hogy miért ragaszkodik a kormány a Városliget tönkretételéhez.  Az addig megvan, hogy az orbáni megalománia magának akarja a várat, ezért repülnie kell onnan a Nemzeti Galériának, így találni kellett egy jól hangzó, eladható indokot (ez lett a múzeumi…..
Elképesztő interjút hallhatott Drágabolgárúr megfáradt hangja. Az öngyűlölő baloldali médiagettó falai között ilyen összecsapást csak ritkán lehet hallani. Ezért volt minden perce megdöbbentő. Az egomán volt miniszterelnök néhány percig próbálta titkolni, mennyire el van…..
totalpatec 2015.10.25 20:54:31
@jojoka: én sem a Gyurcsányról írtam, hogy kinyírni, hanem, hogy az Orbánt akarják kinyírni a balliberális oldalon..
Nem tudom hogy felületes vagy, vagy pedig direkt magyarázod félre, amit írtam?
totalpatec 2015.10.25 21:26:26
@jojoka: attól, hogy valakinek üldözési mániája van még nem biztos, hogy nem követik. Szóval, mert a Fidesz mond valamit a Gyurcsányról még nem biztos hogy hazugság.
Egyébként nem csak az számít mit mondanak, hanem a dolgok menete is..
Emlékszem az MSZP alatt negyedévente emelkedtek a víz, villany, gáz számlák, mintha csak törvényileg kötelező lett volna, a világ összes bankja itt nyitott irodát gondolom nem kis hasznot realizáltak hamár annyira törekedtek ide, az összes multi itt tolongott, hogy a nyugati ár másfélszereséért árulhassa itt a szolgáltatásait..
Tudod mennyi egy telefon előfizetés 10-20 giga adatforgalommal észak Európában?
Annyi, mint itthon 500 megával. Megalázóan kihasználnak minket az élet minden területén, és éppen azért mert ehhez szoktatták őket.
Ha pedig egy magyar vezető megadóztatja az extra profitot, akkor náci, meg antidemokratikus. Lásd Orbán.
Gyurcsány viszont ideális a tőke számára, hiszen az a jó ha a törvények kiszolgálják a pénzt.. Nem az embereket.
A Microsoft show-ja már nem szólt akkorát, mint a Bethesda, inkább csak próbálja behozni az Xbox One lemaradását és minden PC játékot a Windows 10-hez kötni. Ja és 5 év után úgy néz ki, hogy a Kinect halott. Kezdésként hosszabb játékmenetet kaptunk a legendás és látványos…..
Palvin Barbara újra a Vogue-ban szerepel, méghozzá az ausztrál kiadvány júniusi számában. A fotósorozat a "Super Natural" címet viseli, a képeket Derek Henderson lőtte. ..
2012 óta tudjuk, mégis sokszor még ma sem hiszem el, hogy új Csillagok háborúja-film érkezik a mozikba. Pedig itt a kézzelfogható bizonyíték. Megérkezett, és igazi időutazás a Star Wars 7 előzetese. Elsősorban azért, mert — mintha csak 2001-et írnánk — Quicktime Playerrel…..
 ... amikor viccel.    És van egy friss címlapja is ám, a spanyol Telva magazin decemberi számához a fotót Tomas de la Fuente készítette. A magyar modell egy Emilio Pucci ruhát visel. ..
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Ha a minisztérium alábbi közleményét szó szerint vesszük, akkor a leendő UBER-sofőröknek hivatásos jogosítványt kell váltaniuk, a budapestieknek ezen felül sárga fóliával kell bevonniuk az autójukat, taxamétert kell szerelni bele, és ha ez még nem volna elég, a hagyományos…..
Eddig is minden héten kijött valami hír vagy pletyka az új Csillagok háborúja mozifilmről, de most a Geektyranttől kezdve a Superhero Movies Newsig minden filmes portál ráizgult azokra a vázlatrajzokra, amiket J.J. Abrams stábja valószínűleg egyáltalán nem véletlenül…..
totalpatec 2014.10.16 21:40:49
@Hoppácska: adamantium :-)
Ha valamiről megismerszik a jóféle magyar balfasz, akkor az az igénytelenség. Nem azért, mert szarul élünk, és nem azért mert nincsenek előttünk követésre érdemes példák. Hanem mert tényleg semmi ingerenciánk nincs arra, hogy a kötelező minimumnál egy kicsivel többet hozzunk…..
totalpatec 2014.08.26 11:54:55
Budapestre is megérkezhet az Uber, a taxismaff taxislobbit leváltani képes okostelefonos alkalmazás, melynek segítségével a közelben járó uberes sofőröket lehet magunkhoz rendelni, a hagyományos taxis áraknál jóval olcsóbban, az árak pedig autók és sofőr szerint alakulnak.…..
Spirit - A sikító város (2008) Samuel L. Jackson torkaszakadtából üvölti, hogy nincs szüksége záptojásra! Ami csupán azért fura, mert ezt egy olyan filmben teszi, ami végeredményben nem sokkal marad el a kijelentéstől. Denny Colt meghalt, ám visszatért szeretett városába, hogy…..
totalpatec 2014.04.11 18:56:54
Manapság az okostelefonok világában élve nehéz visszagondolni milyen érzés volt, hogy a telód nem merült le 4 óra után… és, hogy az autokorrekcióval sem kellett bajlódnod… és, hogy láttad a kijelzőt, amikor kimentél a napra. 1. Elég volt havonta egyszer feltölteni. 2. Nem…..
totalpatec 2014.04.07 14:59:31
Az építész szakma egy része petíciót indított a Városliget lerombolása ellen. Az építészek a szakmai előkészítést hiányolják, illetve megkérdőjelezik, annak értelmét is. A tervek szerint a Városligetben építenék fel a múzeumnegyedet, amit Tarlós István főpolgármester…..
Egyre többször hallani, hogy hasmenés esetén igyunk kólát, és hozzá együnk ropit vagy sósperecet, mert ezek segítenek helyreállítani a felborult folyamatokat – ez nem hangzik rosszul, de vajon igaz-e? Ahhoz, hogy ezt megtudjuk, tudnunk kell, mik azok az elektrolitok. Mik az elektrolitok, és miért…..
A Gyűrűk Ura (könyv és film) rajongójaként pocsék érzés volt ülni tavaly az első Hobbit-filmen, és rohadtul unatkozni. Mindenki ismeri az érzést, amikor akarja, nagyon-nagyon akarja, hogy valami jó legyen, és egy ideig még sikeresen be is beszéli magának, hogy tényleg az. Ebből…..