Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birizga

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizetős játék a Samantha Swift, de mivel az első fejezete ingyenes, rövid munkakerülésre igen kiváló. Kalandjátékról van szó, ami pixelvadászatra épít: adott egy helyszín, azon egy csomó elrejtett tárgy, ezeket kell megtalálni. Olykor bizonyos tárgyakat használni is kell a…..
Elrontódott, aztán inkább nem javították ki. Mai témánk ismét egy korábbi felvetésre adott válasz. A kérdés az volt, hogy miért áll meg a vonat ott télen, ahol egyetlen okból van utasforgalom, egy rév miatt, ami viszont téli időszakban nem jár. A MÁV Start válaszából…..
Flash Játékok Office Escape 2008.01.03 11:29:00
Kezdődik az újév, és ezzel együtt a munka. Nyilvánvaló, hogy ilyenkor az ember az irodába ragad be. Mondjuk nem tudom, milyen iroda az ilyen, nekem egészen más elképzeléseim vannak erről, de ez nem is lényeges, hiszen a bevezető történet feledteti velünk:"Elfelejtettem, hogyan…..
comment:com Az RTL Klub felülről 2007.12.20 12:47:42
Az RTL Klub ezúttal nem lopott ötletből forgatott reklámfilmet új vetélkedőihez. De nem is ez az érdekes, hanem a helyszín, hiszen a rövid szpotokat a tévé székházában vették fel, az elnöki tárgyaló és a főnökök irodája mellett. Tehát ilyen az RTL Klub, legalábbis a…..