Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisember

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..
kisember 2007.12.20 14:33:37
Sziasztok,
nekem köv. élményeim vannak:
1. Komárom körforgalom, rendőr azt hazudja, hogy nem indexeltem, kérdezem mi van ha nem ismerem el? Azt mondja, hogy a társa és az ő egybehangzó állítása ellen nem nyerhetek bíróság előtt (Társa 100m-re ír vmit a rendőrkocsi motorháztetején, olyan helyen, hogy nem láthatja a körforgalmat, szóval tuti, hogy semmit nem látott). Persze fizettem.
2. Gyorshajtás Csornán 30 helyett 48-al mellékutszában. Trafi elkap. Végzés: 2 hónap elvonás, és 30e Ft. Én kifogásolok, hogy gyerekem van, munkahelyemet elvesztem(ingázás), gyerek sírt a kocsiban és azért nem vettem észre a 30as táblát stb.(és tényleg így volt). 3 km/h-val voltam az 50%-os határ felett, ingázok így munkaelvesztés is lenne egyben. Bíroság a végzést helybenhagyja: kifogásaim nem megalapozottak(vagy 5-6 igazolást mellékeltem).
3. Ezek közben, szüleim (57, és 63 évesek)
október 23-án fidesz ünnepség, próbálnak menekülni a rendőrök elől. A rendőrök fateromat eltaposták lóval. Szüleim sírva jöttek haza. (merthát tuti huligán, és rendbontó)

Aztán ott van ez a Zsanett-ügy. Biztos a csaj csak kitaláta, nem???? A végén ez a három még médiasztár is lesz.

Sztem ennél még a maffiauralom is jobb, mert ha a kisember fizetett legalább hagyták élni, dolgozni.

Sztem rendőrnek csak az megy el, aki az akar lenni(biztos elnyomták kiskorában, és most hatalomra vágyik).
Korrupt az összes, bűnözőt még nem nagyon fogtak el, ráadásul ők a legnagyobb bűnözők.
Az meg rossz kifigás hogy van rendes is köztük.(Merthát egy bűnözőcégnél sem ártatlan a könyvelő, aki amúgy rendes ember:), meg hogy csak parancsot teljesítenek.
Másik: rosszabbak, mint az átkosban.
Kit figyelmeztetett rendőr utaoljára büntetés nélkül????
Mikor segített valakinek rendőr?????
!!!!És miért én tartom el ennek ellenére őket feleségestül gyerekestül, újfelszerelésestől???????????

Szóval véleményem szerint(senkit sem úszítva ellenük), a szerv egy politikát kiszolgáló bűnszervezet, minden tagjával együtt.

Bocs a hosszú kommentért.