Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem érek rá

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy ez nem az általános ügymenet, csak egy különösen szerencsétlen csillagzat alatt született különösen szerencsétlen projekt, de az biztos, hogy nem csak a 12 éves vadiúj ügyfélnek az, hanem az OTP-nek is.  Mert csodálkoznék, ha ebből a kálváriából nem azt a tanulságot szűrte volna le az a…..
Olvasónk leírásában több túlzásnak tűnő állítás is van, mert az biztosan nem igaz, hogy "a szerződött összeg dupláját kell fizetned és nem csak 2 évig, hanem örökké", de az is biztos, hogy a szolgáltatók szeretik az ügyfeleket talpig nehéz hűségbe bújtatni. Olvasónk…..
nem érek rá 2016.02.10 09:14:01
@sarostehen_: Bunkó vagy.
Az milyen jó érzés lehet, amikor éjjel 2-kor begördül végre a busz, hogy egy ajtólibbentéssel megfricskázza a várakozó orrát, aztán kárörvendve elhúzzon az éjszakába! Gratulálunk, reméljük, legalább a sofőr napját bearanyozta.  (A fenti videó nem a levélhez tartozik,…..
nem érek rá 2015.06.15 12:08:38
@FDToth: Olvasd végig majd értelmezd.Logikus?
János nem érti, hogy miért kellene neki azért fizetnie, hogy a postán kiderítsék, kinek adták oda a csomagját illetéktelenül. A Magyar Posta, ahelyett, hogy a címzettnek kézbesítette volna a küldeményt, valahol máshol, valakinek másnak adta át. A követett küldemény után…..
Érdemes nem a jóistenre hagyatkozni, és felírogatni egy digitális naptárba gépjárművünk jeles évfordulóit (ébresztés egy héttel hamarabb), és akkor nem járnak úgy, mint minden negyedik autós, akinek megszüntették a kötelezőjét nemfizetés miatt. Amúgy ilyenkor miért nem…..
nem érek rá 2014.01.10 11:44:59
Elképesztő részletek derültek ki a Telenor külföldi TravelSure Net 10 mobilnetcsomagjáról. Az ügyintézők nem tudtak róla, az oldalukon sem írják, és még az ÁSZF-ben se találtuk, de kell hozzá belföldi mobilnet is, anélkül nem működik, mert csak. Ennél durvább, hogy a…..
Naiv állampolgár hat másik naiv autóssal együtt beragadt egy parkolóba, mert egy külügyminisztériumi tahó fogta magát és megállt középen: 2013. Nov. 10-én 12h körül szerettünk volna autóval elindulni az I. ker Attila út 2. melletti parkolóból, de egy autós úgy állt be…..
Sándor szerint a belvárosi közértben rájöhettek, hogy úgyis mindent elvisznek a turisták, ezért aztán nem szelektálják ki, az elhunyt tejtermékeket és kenyereket a polcokról. Ő már többször vitt haza, aztán vissza 2-3 napos vagy lejárt cuccot. Legutóbbi visszavitt kenyere miatt…..