Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hasekapu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten kijött a friss PISA-felmérés eredménye, ezúttal azt vizsgálták, hogy a gyerekek mennyire tudnak együttműködni, és milyen a problémamegoldó készségük. A világszerte 72 országban, több mint félmillió középiskolás bevonásával készült a kompetenciafelmérés. Egy újabb listán lettünk sereghajtók,…..
A mini PC koncepciója egy nagyon király dolog, ki ne akarna egy DVD olvasónyi kis gépen dolgozni, ami alig foglal helyet, ráadásul könnyen hordozható? Eddig azonban nem sok ténylegesen jól használható darabbal találkoztam, a hardver mindig kevés volt a feladathoz, de most fordult a kocka...
Egyelőre nem tudjuk, hogy mit reagált a Brendon (ha egyáltalán) Kálmán felvetésére, de azért az nem tűnik egy ördögtől való dolognak, hogy egy gyerekholmikra szakosodott áruház un. kényelmi szolgáltatást nyújtson. Vagy legalább a lehetőségét. Akinek elég a járdaszél, annak…..
A szuperkém ismérvei: bátor, intelligens, nem ijed meg az akciótól és a szép hölgyektől, mindent jól megszervez és mindenekfelett angol. De ezúttal nem James Bondnak hívják, hanem Smith őrnagynak, aki a második világháború embert próbáló időszakában kísérli meg a…..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
 (Elnézést a hangnemért, de kissé elgurult a gyógyszerem a szóbanforgó katalógus áttanulmányoza közben.)Lenkei "Summa Cum Laude" Gábor doktor úr rendhagyó termékkatalógust jelentetett meg. A Gyógyszermaffia Kérlelhetetlen Ellensége (az egészségügyi…..
Újabb gyöngyszemet találtunk a Neumann archívumban: az alábbi filmhíradóban Ernst Henne rajtját láthatjuk, aminek a végén a világ leggyorsabb motorosává válik: az aktuális rekordja 244 km/h volt. 1932 ősze után még sokat javított: élete legjobb eredményét 1937. november…..
mikvagymuk Tisztelt Demszky Gábor! 2008.03.05 16:16:06
Ha én lennék Ön csak egy napra, akkor azonnal átalakítanám a várost, de úgy, hogy másnap rá se ismerne Honderünkre. Mostanában sokat utazom taxival, és egyetlen szórakozásom, hogy megkérdezem tőlük, hogy hogyan alakítanák át a város forgalmát. Ők ugyanis percre pontosan…..
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
Belsőség A parkolás habos oldala 2008.02.25 17:00:00
Egy szép tavaszi napon Masert látni a Tesco parkolóban, egy másik szép nap pedig egy aranyosan parkoló területi képviselőt-merchandisert-üzletkötőt. Tudom én, rohanás a napja egy ilyen munkát végző droidnak, hordja a sok promóanyagot az ittasellátókba, na de kérem! Pont azért…..
FDA engedélyével ellátott új korszak következik, a nyomtatott óvszerek korszaka. El tudom képzelni ahogy a pornóban mondjuk azon reklámoz a cég valamit, higgyétek el ezt is meg fogjuk élni. NerdApproved..
Rocko jó eséllyel antifiatista lehet, mert lopott nekünk a langlovagok.hu -ról két olyan képet, amik önmagukban is ironikusak, így együtt pedig négyzetre emelkedik a hatás, az igen tömör levél ellenére. Ezek a fiatosok nagyon hülyék: Sőt. Egyre hülyébbek...
hasekapu 2008.02.09 13:13:45
Blogunkban tiboru belekezdett egy igen nagy témába, amelyet nem hagyhatunk szó nélkül. Az utolsó posztján az NDK volt titokzatos szolgálatával, annak egy kissé röhejes momentumával, azaz kelet-német állambiztonság szolgálati telefonkártyájával örvendeztetett meg bennünket. A…..
comment:com Kosztümbe fulladva 2008.01.03 16:50:00
Lassan vége ennek a csonka munkahétnek, holnap mindenki már csak tessék-lássék melózik amúgy is, mint az állami hivatalok nagy többsége, így bátran fent lehet maradni tévézni - már ha lesz valami értelmes a dobozban. Első körben ott van nekünk Virginia, a monzai apáca az m1…..
Posztó A Széf és a póker 2008.01.02 20:20:00
UPDATE: A kommentekben lévő matematikai érvelések előtt meghajolunk. Mi pókerre leképezve értelmeztük a helyzetet, minden egyéb körülmény mellett köszönjük és elfogadjuk az olvasók kiigazítását.Értjük, hogy a második helyzet függ az elsőtől, de pókerre vonatkoztatva ez…..
Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..