Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Folty

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élt 4 évet. Béke poraira. Kemenesszentpéter még soha nem látott borzalmakat élt át, amikor tegnap délután beszabadult egy 4 éves szuka pitbull az óvoda udvarára. A szemtanúk állítása szerint a barátságos kutya csak játszani szeretett volna a gyerekekkel, amikor a három…..
Folty 2015.01.04 11:49:29
@gondoska:
Az a "csúnya vérengző pitt bull" sok esetben valószínűleg család kedvence volt, és lehet hogy gyerekek között nőtt fel, és várták volna őt haza! Én nem a gyerekeket hibáztatnám,sem a kutyát sem a gazdát! Itt az óvoda vezetőségét kellene elő venni, és nem büntibe rakni a gyerekeket,hanem a szülőkkel elbeszélgetni! Ugyanis,aki egy állattal ezt megteszi,abban bizony valahol van rejtett agresszíó és bizony lehet,hogy majd felnőtt korára a szüleit vagy valamelyik embertársát teszi el láb alól,vagy jobb esetben megy a börtönbe és mi adó fiztetők tartjuk el őt! Míg neki lesz plazma tv-je és egyéb dolga a börtönben! Gyökerek az emberek,ha ezt nem látják sajnos! Nekem is pitt bullom van itthon és család szerető,soha senkit nem bántott még és nem is fog,de ha egyedül marad akkor menekülj minnél távolabb mert nem kímél,de amíg én ott vagyok vele addig nincs gond! Én speciel ház őrzésre vettem és munkakutyának nevelem,de ha kiszabadulna szerintem nem lenne vele gond,mert ember centrikus és nem menne neki senkinek! Erről ennyit! Szerencsétlen csak játszani akart és ez lett a veszte!
épp most · Tetszik
Be Creative! Töklámpás 2013.10.14 08:42:26
Két és fél hét múlva Halloween, így időszerűnek tartottam a tökfaragást! Ha valaki vidéken lakik vagy csak arra jár átutazóban, érdemes figyelnie az útszéli árusokat, ugyanis tőlük jóval olcsóbban lehet beszerezni egy-egy nagyobb darab dísztököt. Persze ha valakinek erre…..