Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfonz Szabo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sofőr visszakézből, ököllel szájon vágta a sógoromat, rázta, trágárul beszélt, jobban mondva anyázott, és ismét ütésre emelte a kezét. Nem gondoltam, hogy egyszer ide fogok írni..  Olvasgatom a blogot, szörnyülködöm. Nekem is vannak sajnos rossz tapasztalataim a magyar…..
Alfonz Szabo 2013.10.20 19:33:45
@Krisz101: üdv egy nem a doktornö volt 2- nem tom te egy éjszakás müszak után hogy reagálsz a dolgokra amikor kb dél körül jutc ágyba és ez igy megy napok ota puszia a fejecskédnek hogy csak a bele szarok dolog jut mindenkinek az eszébe igen lazán kezelem de nem észnélkül az 5 év alat ez volt a 3.eset hogy segicség kelet és az ELSŐ HOGY CSINÁLNIJUK IS KELET VALAMIT EDIG MIRE KIÉRTEK SZERENCSÉRE HEJRE JÖTEM a szedálásrol anyit hogy adig jutotak vele hogy felszivták a fecskendöbe .: amirávan irva :seduxen 5 mg/ml 2ml. ez nekem nem mond semit hogy sok vagy kevés sosekelet még ijen .
Alfonz Szabo 2013.10.20 19:57:37
@véres horror: egyszer kértem de nem kaptam mert nincsen rá szükségem . jöt a válasz
Alfonz Szabo 2013.10.20 20:07:26
@karcsibácsi: tisztelt karcsi bá igen kisé lazán kezelem de nem ALKOHOLIZÁLOK csak HÁROM MÜSZAKBAN DOLGOZOK ez is egy ijen nap után volt csak nem reggel fekütem le hanem délben vagyis elég alvás hijányosan . és ez volt az elsö hogy a mentösöknek kelet fel ébreszteni aminek nem egész igykelet volna lenie . 5 év alat 3 esetbe kelet hivni öket elsö eset hogy "csináltak valamit" nem csak felveték az adatokat . a cukros viz mindig jol bevált amejet a párocskám gond nélkül elkészit nekem .