Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valóraváltógép Béta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014-ben úgy állunk, hogy -- elsősorban (!) a baloldali nyilvánosság nyolcvan éves szóhasználatának hatására -- a konzervatív szó máig a (1) horthysta establishment, (2) a hortyhzmus árvalányhajas nacionalista bis revíziós, katolikus, bocskais, csendőrpertus-darutollas,…..
Valóraváltógép Béta 2013.12.27 20:41:28
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
Valóraváltógép Béta 2013.10.20 15:49:36
Valóraváltógép Béta 2013.10.20 15:59:14
@Valóraváltógép Béta: ... ez a második verzió szavazójog szempontjából nem tudom, hogy nézhetne ki. Pl. mindenki szavazhatna bárhol, ha megfelelőképpen meg tudná indokolni, miért akar ott szavazni, ÉS levizsgázna a választható pártok programjából, és az illető ország politikai rendszerének az alapjaiból. Meg persze kifizetné a saját szavazásának a költségeit. Ezzel gyakorlatilag megoldanánk az IQ alapján szavazást is.
A zágrábi bíróság előtt beperelte a 2011-ben elhunyt Slavomir Miklovš öt lánytestvérét a görögkatolikus egyház, mert kilencmillió kunát (közel háromszázötvenmillió forintot) örököltek a püspöktől, holott az egyház szerint a püspök a magánszámláján a templom pénzét…..
Valóraváltógép Béta 2013.10.20 15:54:18
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Katolikusoknál szerintem még mindig igen. Az emberek többsége őket azonosítja az "egyházzal". Ami nem szép tőlük, de minden esetre elgondolkodtató. :)
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
Valóraváltógép Béta 2013.10.20 15:29:33
@cso zsi: Például most is, bár most véletlenül. Ezt a vackot itt addig fogják javítgatni, amíg teljesen használhatatlan nem lesz.