Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iksz.x.x

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
iksz.x.x 2014.12.22 15:41:41
@-Szűcs Gyula-: Rendezőből egy van és hidd el nem az szól rá a fülükre a műsorvezetőknek, hanem mondjuk a szerkesztő...jó lenne ha Te is megtanulnád a dolgokat mielőtt kritizálod.
És még csak a cikk elejénél tartottam. Nem is olvastam tovább inkább kommentelek, mert biztos ilyen tömör hülyeséggel van tele az egész.
Az előválogatók katasztrófája után egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Sixx az élő adás után is arra a konklúzióra jutott, hogy a Rising Starnak már tényleg semmi értelme nincs. Aztán kiderült, hogy két figyelemre méltó énekes csak akad a mezőnyben, ez a szám pedig alig…..
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
iksz.x.x 2014.11.11 08:54:13
Drága @sixx

Az alábbi részben kisegítelek, hogy megértsd a szavazás menetét.
A zsűri 7-7 százalékot ad. Ezt le kell vonni a 100%-ból, azaz a bejelentkezett nézők max 72%-ot adnak ki. Azaz a 72% = a zsűrinek bejelentkezett nézők számával az adott számra.
Ha a zsűri nem szavaz, akkor max 72% érhető el, ha minden bejelentkezett néző igennel szavaz.

Másképpen. Ha a zsűri szavaz 4 igent, az mondjuk 28%, még akkor is kell 42% ami azt jelenti, hogy a bejelentkezett nézők 58,3%-nak kell igennel szavaznia.
Vagyis igenis a nézők döntenek az applikációval.

Remélem segítettem és nem fogod a kedves olvasókat a továbbiakban hazug infókkal traktálni!

Köszi a figyelmet, X

"A zsűri már más lapra tartozik, eleve nem teljesen érthető a szerepük, mert hiába hangsúlyozza állandóan (üvöltve) Ördög Nóra, hogy ebbenaműsorbananéződöntazapplikációval, ha a négy zsűritag szavazata 7-7 százalékot ér, azaz 28 százalékot ők tesznek/tehetnek hozzá az eredményhez. Az üdvösséghez tehát nem 70 százalék kell a nézőktől, hanem optimális esetben 42, a többit majd Keróék megoldják, ugye. A 42 viszont meglehetősen karcsú, az a bejelentkezett felhasználók fele sincs, azaz a nép nem feltétlenül dönt, illetve akár azzal is szavaz, hogy nem jelentkezik be vagy nem nyom semmit. Mert a szavazás úgy megy, hogy minden énekesre külön be kell jelentkezni, és csak akkor lehet szavazni, ha tehát valakire csak tízen csekkolnak be, akkor öt ember plusz a zsűri már elég, hogy “egy ország véleményét” képviseljék. Mint a közvélemény-kutatás vagy a nézettségmérés."
Bevallom őszintén, magam is meglepődtem, hogy volt egy-két olyan szegmense a TV2 zenés műsorának, ami nem pusztán tetszett, de el is szórakoztatott pár másodperc erejéig, amíg rá nem jöttem, hogy mit is nézek. Egyértelmű, hogy nem én vagyok a célközönség, és nem is a szívem…..
Kicsit túlzásba vitte a rémhírkeltést az NBC: az Ausztráliában gondokat okozó bozóttüzekről szóló hírüket sikeresen egy olyan képpel illusztrálták, amin kis túlzással az ország minden lakott vidékét lángba borították, miközben a tűzek csak New South Wales tartományra…..