Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarvagyoknemturista

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Hétfőn, Sao Paulóban plasztikázták a Hungaroringen megsérült ferraris homlokát.A közel ötórás operáció jól sikerült, a pilóta hamarosan hazamehet a kórházból, és készülhet tovább visszatérésére. Koponyatörése után idén már nem vezethet, jövőre ülhet újra…..
magyarvagyoknemturista 2009.09.08 14:09:15
@paaj: JóóGabi hibátlan post-ot írt végre. MTI stílusban. Rájött, hogy így nincs rajta fogás. Jóó Gabi bölcsebb lett, nem írja le azt a sok-sok értékes gondolatot, ami a csak az ő fejében van. Nem vállal kockázatot. Igazi profi lett.
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..