Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ben Dover

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk legalábbis tizenhat azonosságot sikerült összeszednünk a két sorozatból, ezeket most listaszerűen vezetjük elő. Amit csak akkor olvassanak el, ha mindkét sorozattal teljesen naprakészek. 1. Annak már egyszer szenteltünk külön posztot, hogy Charlie Hunnam (SOA) és Travis…..
Füstleves Füst, alkohol, hús 2014.09.07 07:05:00
Sok helyen megjelent a hír, - a Német Rákkutató Központ közleményére hivatkozva - , hogy akár tizenhét évvel tovább élhet, aki nem iszik alkoholt, nem dohányzik, csak kevés vörös húst eszik, és figyel a testsúlyára. A hosszú, egészséges élethez fontos, hogy a…..
Többre vágysz? Ugyanannyi, vagy akár kevesebb energiával még több eredményt érhetsz el néhány egyszerű tanács betartásával. 1. Ha szeretnél birtokolni egy tulajdonságot, viselkedj úgy, mintha máris a tiéd lenne. Minden nap új lehetőség. Képzeld el magad, milyen vagy…..
Ben Dover 2014.08.31 22:54:39
@Chaoyang: Lee Iacocca könyve nálam is az egyik kedvenc. Anno a menedzsment tanárom adta meg azt a lehetőséget, hogy azt elolvasva és szóban lefelelve belőle kiválthatom a zh-t és a vizsgát is. Azóta is hálás vagyok annak a tanárnak, mert kevés az olyan lehetőség, amikor hasznos tudás mellé még kedvezményeket is kapsz.
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
Akik követik a Blind Myseffel kapcsolatos híreket, azok már egy ideje tudják, hogy a metálzenekar új dalában a Punnany Massif-os Wolfie vendégszerepel. Ők valószínűleg nem lepődnek meg, hogy a Testem a vászon című számban sok rappelés van. Amit egyébként elég jól ráraktak a…..
Yang Liu 14 éves korában költözött Németországba. Kreatív hölgy lévén egy minimalista sorozatban foglalta össze, hogy is látja a nyugati és keleti kultúra közötti különbséget. Munkái rendkívül könnyeden, ugyanakkor elgondolkodtatóan tárják elénk gondolatait. Kék az…..
Ben Dover 2014.03.06 19:48:44
@TrueY: Dolgoztam többször ázsiaiakkal. Nem mindegyikük, de nagy részük kerülgette a problémát a megoldás helyett. Főleg, ha valami verbális problémáról, konfliktusról volt szó. Pl. egy meghívásnak a visszautasítása nem egyszerű eset, mert nem kapsz egy egyenes nemet, hanem 1000 felől megkerülve próbálják elkerülni, hogy nemet kelljen mondani.
11.500.000.000.000 Ft. Igen, jól látod, az ott 11 db nulla az első három számjegy után, vagyis 11.500 milliárd Ft. Ennyibe került az országnak az elmút négy év a stop.hu számításai szerint, amelyhez az Államadósság Kezelő Központ adatait vették alapul: Az utolsó, teljes…..
Ben Dover 2014.01.27 18:17:40
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Lesz még itt sírás-rívás az idő előtt visszafizetett IMF hitel miatt.
Egy félig lerágott újévi malac és két tál lencse után lengőtekében és snóbliban sikerült megállapodnia az ellenzéknek a közös miniszterelnök-jelölt személyéről, aki nem más, mint Kálmán Olga. „Imádni fogják! Egyenesen beszél, van kisugárzása, jók a mellei, mi…..
Aki nem ismeri a sorozatot, az is nézze meg, sajnos nekem sem jutott még soha időm a Vikingsre. Egyedül az veszi el a kedvemet, hogy biztos most is az történik, hogy a trailer alatt egészen más zene (Lorde) megy, mint a sorozatban. Nincs még pontos dátum, valamikor februárban kezdődik a…..