Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Imre Pallér

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy állhatatos roma mentor – Rostás-Farkas György   Szinte csak szuperlatívuszokban lehet beszélni Rostás-Farkas Györgyről, annyira sokoldalú alkotó. Író, költő, műfordító, mesegyűjtő, lapalapító, a cigány kultúra egyik legelszántabb védelmezője, ápolója. Rostás-Farkas György olyan családba…..
Hürkecz Pali és Jani emlékére Hetek és hónapok óta, foglalkoztat a gondolat, hogy írnom kellene gyermekkori társainkról, a Hürkecz testvérekről is. A közvetlen szomszédságunkban laktak. Pali már puszta megjelenésével is feltűnést keltett, nemcsak az utcában és a zugban, hanem az egész faluban is ő…..
(A felejthetetlen Manci)  Jól figyeljetek! Amit most elmesélek az  igaz történet. Megtörtént, de meg ám! Hatvan évvel ezelőtt. Újkígyóson az én szeretett kis falumban, ahol születtem, ahol nevelkedtem, és ahová általános iskolába jártam. Azóta tudom, hogy csodák márpedig vannak. Mert mi más…..
(Ha megszólal a szív) Így öregedőn és vénülőn egyre gyakrabban jutnak eszembe gyermekkorom szép emlékei.  Ady Endre írta egyik versében: „Beszélgetés a szívemmel.” Most én is azt teszem. Egy ilyen beszélgetésbe szeretnélek beavatni benneteket. Ha megszólal a szív, akkor szólni és cselekedni…..
Mondhatnánk persze, hogy Isten áldása a hévízi tó maga – de ez a lezárt tó a maga jegyáraival jó ideje már csak a németeké és azoké, akiket az orvos odaküld, egészséges magyar paraszt nem nagyon dughatja bele csak úgy a lábát. Mi viszont pont ilyenek vagyunk, ebben a…..
Takarmányok tartósítása Kezdtek 2009.12.25 22:07:00
Szervusztok!Ezt a blogot azért indítom, hogy megosszam szakmai tapasztalataimat Veletek a takarmányok tartósításáról, amelyet az évek alatt szereztem, illetve hogy fórumot hozzak létre azok számára, akik érdekeltek ebben a témában. Mivel az interneten vagyunk és egyúttal…..
Nem akartam megszólalni az ellenem indult sárdobálás okán, de a hozzám közelállók unszolására mégis megteszem. Nagyon remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy egyszer fény derül az igazságra, ahogy arra is: ki (kik) állnak az ellenem szőtt koncepciós kreálmány mögött. Sokan…..