Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fertulioni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
A legutóbb még a rivális RTL Klub X-faktorában mentoroskodó, a Celeb vagyok, ments ki innen című dzsungelrealityben is feltűnt Tóth Gabi visszatér a TV2-re, oda, ahonnan annak idején indult (a Megasztárban tűnt fel ugye). Nem ő az egyetlen előadó, akit a Blikk szerint az RTL Klubtól…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
A román, magyar és és cigány táncfolklór elemeit ötvöző Fricska táncegyüttes a britek legnépszerűbb tehetségkutatójában járt (ott, ahol az Attraction ugye nyert), és ha már ott voltak, négy igennel tovább is mentek, mert a zsűri tátott szájjal ohmygodozott a produkció…..
Bűncselekmény miatt szállták meg a rendőrök délelőtt a 10/B mélygarázsát és B épületét. A B épület egyik liftjében, valamint a B épület ajtajánál és utcai kijáratánál vérnyomok voltak találhatók. A mentők egy fiatal nőt súlyos sérüléssel szállítottak…..
Politikai blogokat vizsgáló projektünk adatait kibővítettük és megvizsgáltuk hogyan hivatkoznak egymásra a magyar politikai blogok és híroldalak. Ezzel főztünk Crawlerünk egy nyolcvan magyar politkai blogot tartalmazó listán indult el és tízes mélységben vizsgálta a link…..
Fertulioni 2015.03.05 01:17:39
Fertulioni 2015.03.05 07:10:59
@nyünyüge: Jogos. Tényleg ott van, hogy is nem vettem észre. Elnézést!
Fertulioni 2015.03.05 12:34:11
@Hammer:

" Fertulioni 2015.03.05. 07:10:59
@nyünyüge: Jogos. Tényleg ott van, hogy is nem vettem észre. Elnézést! "
Mármint amikor négy keréken teszik ezt, azaz megmutatjuk, milyen autóval járnak a techvilág legnagyobb sztárjai az Oracle első emberétől Bill Gatesen át egészen a Google társalapítójáig. Larry Ellison – Oracle vezérigazgató (autó: Lexus LFA, értéke: 375 000 dollár) A…..