Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuxos (ex bömis)

17 bejegyzést írt és 918 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Fuxos (ex bömis) 2020.12.01 20:02:02
Szokásomtól eltérően nem az ellenzéki pártok iránti szkepszisemnek akarok hangot adni. Ezt a kérdést már többször körbejártam kezdve az objektív tényezőktől (a magyar nép történelmi múltból örökölt közösségi inkompetenciáitól -- nem elválaszthatóan a függetlenségi etnicizmus nemzetromboló politikai…..
A feltétel nélküli alapjövedelemmel (FNA) kampányoló Párbeszéd nevű mikropárt -- és a javaslata, hogy a balos ellenzék emelje be a 2022-es kampányába az FNA-t -- még a koncepció felvizezett formájában is a baloldali identitásradikalizmusok (tehát, meg kell adni, nem a marxizmus) tipikus hibáját…..
Kis radikális önmeghatározó "végső" kérdésekkel. Akinek kedve van, írja meg kommentben az összpontszámát. A képzeletbeli max. érték a legszélsőségesebb globalista-progresszista-konstruktivista, a min. a legbezárkózóbb-nemzetilényegű-reakciós álláspontoké. Zárójelben a megszerezhető pontok a kérdés…..
Fuxos (ex bömis) 2020.09.26 12:58:11
Miért kell egyetlennek, nagyon erősnek és vezérnek lennie annak, aki le akarja győzni Orbánt? Röviden: mert Magyarország nem polgári demokrácia. Kicsit bővebben: mert sosem volt az, tehát nem adott a kultúrájában az az erkölcsi, bizalmi, együttműködési képesség, amit finom úriemberek(nek látszó…..
LEROY SANÉ ( MANCHESTER CITY→BAYERN MÜNCHEN, 49 MILLIÓ EURÓ ) A bajorok már tavaly nyáron szerették volna megszerezni a német szélsőt, akkor azonban egy súlyos sérülés okán meghiúsult a deal. Sané egy nagyon direkt, robbanékony, dinamikus, szélvészgyors játékos, aki kiváló cselezőkészsége miatt…..
Fuxos (ex bömis) 2020.07.08 21:53:29
Nem lőnék utána Jótündér kartárs jól megírt posztjának a Vincent blogon -- amiért idecitálom a reálisan várható 6-7%-os GDP csökkenés helyett az idénre 2-3%-os növekedést jósoló (sacc per kábé 4 ezer milliárd forint a differencia), jelenleg éppen 356 forintos euróval operáló (stb.) Matolcsy…..
A haladárok versenyre keltek és balról előzik Orbán & Co-t az emberi szabadság széttaposásában. Rövidesen érkeznek a haladár békemenetek (ja, ezek már folynak is a szobrok és a boltok között lüktetve), az alternatívamentes haladár egyetemi lét (itt előztek is, nemzeti matematika még nincs, de…..
ERLING BRAUT HAALAND ( BORUSSIA DORTMUND, NORVÉGIA ) A 19 éves center idén a Salzburg színeiben robbant be a köztudatba. Egy rendkívül komplex, sokoldalú játékos: Magas, egy igazi izomkolosszus, ezért a párharcokban nehéz megverni. Szélvészgyors, nagyon technikás, jól cselez, kivaló rugótechnikával…..
        Magyarország talán belepusztulna, ha kitépnék belőle a hazugságait. A húsába nőttek a hazugságok, a nyelvébe, a szokásaiba, a hétköznapjaiba.       Az első hazugság az, hogy a magyar szabadságharcos nemzet. Ferenc Jóska és a Lovastengerész után Kádár Jani bácsit is elfogadta nagypapának.…..
Fuxos (ex bömis) 2020.01.18 21:12:50
@balmoral: “ Pokorniban és Navracsicsban én látok egy szembetűnően közös vonást. Mindketten középszerűek.”
Közönségesek.....ne légy ilyen nagyvonalú.
A hét elején hivatalossá vált: A Barcelona vezérkara nem Valverde-vel képzelte el a folytatást, ezért útilaput kötöttek a baszk edző lábára. Helyét Quique Setién veszi át, aki eddig sikeres edzői pályafutást tudhat maga mögött, de még nagy csapatot sosem irányított. Múlt és jövőkép. Ernesto…..
A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült a politikatudomány területén folytatott kiváló kutatói és elhivatott oktatói munkája, valamint a magyar politikai kultúra fejlesztésében betöltött szerepe elismeréseként dr. Csizmadia Ervin politológus, a Magyar Tudományos…..
A Momentum (nem rég még) vállaltan antiszemita politikust támogat Debrecenben. Belép a pártba az ikonikusan trágár, a Fidesz haragját kivívó Nagy Blanka. Hajnal Miklós elnökségi tag Kubatovval és Kövér Lászlóval konferenciázik Habony rokonságának tihanyi szállodájában. Csak a legújabbak. Nem épp…..
Fuxos (ex bömis) 2019.08.26 22:10:24
@Moin Moin: Baxus, Ön az új birka...
mindig az első. Mellesleg, hova tűnt az eredeti... mármint bircaman? :)
Fuxos (ex bömis) 2019.08.28 10:00:19
@talált, süllyedt: Gondolom, valami zárt intézményben voltál, aztán most kiengedtek. Vigyázz miket irkálsz, mert még felizgulsz és újból bekerülsz.
      Az ember, akinek a nevét nem fogom leírni,  interjúk egész sorában bizonyít valamit, amit pláne nem fogok leírni.      Most éppen arról volt szó, hogy továbbra is Orbán tanácsadója marad. (tudománypolitikai kérdésekben ad tanácsokat, mint miniszterelnöki megbízott).     Ez az ember most…..
Fuxos (ex bömis) 2019.08.14 11:28:01
@Flageolet: "amikor Fuxos lányát vagy feleségét vagy barátnőjét mókázza meg egy kandisznó az alma mater falai között, jó?"

A Fuxos lányánál kétszer is bepróbálkoztak. Fuxos lánya kezelte a helyzetet....úgy neveltem, hogy tudja mit kell tenni az ilyen helyzetekben is.
A Fuxos lánya arról is beszélt, hogy nem kevés leányzó jár be igen megkérdőjelezhető öltözékbe bizonyos tanárok óráira és ennek megfelelően is viselkednek. Aztán meg megy a metoozás ha megb...ák őket.

Továbbra sem értem, hogy kommenttársam milyen alapon korlátozna két embert abban, hogy szabadon rendelkezzenek testükkel és idejükkel.
Fuxos (ex bömis) 2019.08.14 14:43:17
@Flageolet: "Röviden: alá/fölé rendeltségi viszony van a PhD hallgató és a témavezetője között. Anyagilag, szakmailag, stb. Aki ezt nem érti meg, annak hiába magyarázom, miért nem kóser egy ilyen körülmények között kialakuló viszony." Ha valaki, hát én pontosan értem a viszonyokat és nem csak értem, hanem közelről is ismerem őket. Max. ízléstelennek lehet találni. Megismétlem....Nem mindenki puritán.

A Fuxos lánya nem jó nevelt, hanem életre nevelt.....és az ilyeneket általában a példaként felhozott szélsőséges esetek elkerülik.
Fuxos (ex bömis) 2019.08.14 15:33:22
@Flageolet: Nem élt panasszal. Eligazította a versenyzőket a közeledésükkel kapcsolatban és részére itt vége volt a dolognak.
Véleményem szerint túl van misztifikálva ez a zaklatás dolog. Azért az nehezen elképzelhető számomra, hogy az egyetemek tanítási káderkeretében hemzsegnek a szexuális ragadozók.
Kiállni másokért, megvédeni a gyengét nemes dolog és ezt komolyan gondolom....
A szombat esti, Napoli elleni 2. felkészülési meccsel lezárult az idei felkészülési időszak a Barcelona számára. Pénteken 21 órától( élőben a Spíler 2 csatornáján )a Bilbao otthonában megkezdődik a tétmeccsek sorozata. Mit lehet tudni az új igazolásokról? Hogyan lesz a pályán egyszerre Messi, Suárez…..
JUNIOR FIRPO( BETIS→BARCELONA, 18+12 MILLIÓ EURÓ ) Hosszas keresés után a katalánok vezérkara a dominikai játékosban találta meg Jordi Alba alternatíváját. A 22 esztendős balhátvéd a tavalyi szezonban robbant be a Betis színeiben, olyannyira sikeresen, hogy a Barcelona vetette rá ki a hálóját.…..
2013 július elsején az FC Barcelona bejelentette, hogy a Santos együttesétől 88 millió euróért cserébe szerződtette a brazilok legnagyobb és legígéretesebb feltörekvő tehetségét. Ez a feltörekvő tehetség nem más, mint Neymar Jr. Ney akkor még mindösszesen 21 esztendős volt, de minden egyes európai…..
A konzervativizmusé a legplasztikusabb politikai hozzáállás. Genetikusan a konzervatív gondolat a felvilágosodásra való reakció szülötte, de nem reakciós abban az értelemben, hogy a felvilágosodás előtti állapotot akarná visszaállítani. Ez irracionális, terméketlen, szánalmas és egyúttal veszélyes…..
MATTHIJS DE LIGT( AJAX→ JUVENTUS, 75 MILLIÓ EURÓ ) Ugyan még csak július közepén járunk, de bátran merem állítani, hogy ez a transzfer a nyár végén is legalább a top5-ben fog szerepelni. A párharcokban domináns, a levegőben szinte verhetetlen, gyors, kiváló fizikumú, pontosan passzoló, labdabiztos…..
Ha még emlékszünk, úgy ért véget a Kádár-rendszer, hogy az országban nem volt egy park, ami civilizált sztenderdek szerint parknak, nem volt egy út, amely útnak (és nem vegyesen kátyús és foltozott potenciális sártengernek) lett volna nevezhető. Nem voltak viselhető ruhák, csak felvehetők, nem volt…..
Fuxos (ex bömis) 2019.07.14 23:15:17
A nyári főszezonban hétről hétre kerül bele a Wizz Air a hírekbe, legtöbbször inkább negatív kontextusban. Megkérdeztük a légitársaság kommunikációs illetékesét, hogyan élik meg és hogyan kezelik a mindennapi kríziseket, mi a kríziskommunikációs megközelítésük. Interjú Radó Andrással, a Wizz Air…..
Szeretném kérni érzékenyebb lelkű -- esetleg a hozzáértés látszatára is adó -- ismerőseimet, hagyják abba a konzervatívozást Orbánék kapcsán, akik a legjobb esetben is csak etnonacionalistának látszó, hatalommaximalizáló, rosszabb esetben (ténylegesen) a politikát eszközként forgató gátlástalan…..
Fuxos (ex bömis) 2019.07.05 11:03:37
@Moin Moin: "Nézd... Ha arra gondolunk, hogy a legtöbb mai brit konzervatív főrend ősei mekkora gazemberek voltak"
Nem voltak gazemberek, előkelők voltak és tették ami a dolguk volt.....kordában tartották és irányították a csőcseléket és a közönségeseket.
@Zabalint: "Ami a konzervatívokat illeti, ők nem lehettek semmikor sem Fideszesek." Maximálisan egyetértek és nem csak az általad felsorolt ok miatt....nem írom le, nagyon nem PC.
Fuxos (ex bömis) 2019.07.06 21:44:21
@livengood: Szénné röhögtem magam, amikor a hitelfelvételedet olvastam. Gondolom a reklámokban látottakból indultál ki. Buta, fideszes troll.
EDEN HAZARD ( CHELSEA → REAL MADRID, 100 MILLIÓ EURÓ ) Az idei átigazolási szezon legnagyobb húzása. Először is, a mai piacon egy ilyen kaliberű támadóért 100 millió euró nem sok, sőt, inkább azt mondanám, hogy ajándék. 28 éves, tehát már rutinos, de még nem túl idős. Angliában bebizonyította, hogy…..
       G.Fodor Gábor perrel fenyegeti Peer Krisztiánt mert az kontúrtetováltszájúnak nevezte a feleségét Fodor-Horváth Zsófiát. Valószínűleg ez lesz az első per a kontúrtetoválásról. A jobboldali bérgyilkosok egyik legundorítóbb tulajdonsága, hogy miután végigzsidóznak, végigmuszlimoznak,…..
Fuxos (ex bömis) 2019.06.29 10:34:00
@Ron Vibbentrop: "az hivatkozott korábban arra, hogy a jobboldali csajok milyen jól szopnak.)".... Megerősítem a hivatkozást..... és szó nélkül le is nyelik.
Fuxos (ex bömis) 2019.07.01 18:04:47
@ijenanyelvtan: Nem szép írigynek lenni. Mit tudsz te a teljesítményéről.
Nem akarom sorolni azokat a születésüknél, neveltetésüknél vagy -- ezeknél bonyolultabban -- az érdekeiknél fogva bunkó közszereplőket, akik az utóbbi tíz évben rapid módon lepték el az életünket. Annál is kevésbé, mert az egyes bunkók, házastársaik, haverjaik és spanjaik eseti felemelkedése a…..