Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehh (törölt)

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
Nem én vagyok az az ember, aki nem tudja értékelni a filmeket, legyen szó a Roncsfilmről – feküdtem rajta -, akár az alapműnek számító Csinibabáról. De ez..ez..sajnálom, ha ezzel megbántom valaki lelkecskéjét, de ilyen iszonyatosan rossz filmet még az életben nem láttam,…..
A mindennapok szara Miezmárezittna 2008.03.08 21:49:47
Tök rég írtam, pedig viszonylag sok dolog történt velem az utóbbi időben. Például az egyik meglepő és mulatságos történet a Lidl-nél történt velem, mikoris tele volt minden kezem cuccokkal, és elejtettem egy kajászacskót, egy néni pedig odaszaladt, és felemelte nekem. Én ilyen…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
Roppant örömteli időket élünk, a megszorítások füstölgő roncsaivá válik kicsiny társadalmunk, de ebben a vérzivataros időszakban is örülhetünk legalább egy dolognak: az szdsz meg akar menteni minket a vérgőzös Kádárista Fidesztől. A fideszes Kádáros kép valójában még…..
A minap volt szerencsém belekeveredni egy homoszexualitásról szóló vitába. Az alapkérdés így hangzott: ha a pedofília szexuális aberráció, a homoszexualitás miért nem az? Nos, a fiatalember akinek sikerült csodálatos módon megszülnie ezt a kérdést, a témáról nem sokat tud,…..
Állat, most olvasgattam egy homáros, illetve egy dohányzomblogos poszt kommentjeit, és megdöbbentett, hogy mennyi paraszt passzívdohányos (nemdohányzó?) ember van. Miután végigtúrtam magam százakárhány beíráson, rájöttem, hogy elég komoly problémáik lehetnek ezeknek az…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
A mindennapok szara Plakáthalom 2007.12.24 23:04:00
A csodálatos klubok, főleg szabolcsban, kiapadhatatlan forrását jelentik az elbaszott reklámoknak. Ezek mostanában lettek gyűjtve, de valószínűleg minden héten rendszeres válogatás áldozatai leszünk, mivel valami miatt úgy érzik az ezeket készítő emberek, hogy nekik muszáj ilyen…..
A mindennapok szara Határnyitás 2007.12.21 18:08:00
Gyilkos ihlettől vezérelve keltem most fel hajnali egy órakor, hogy megírjam a blogunkra az első kommenteket. Bár miután éjfélkor volt szerencsém live nyomon követni a hegyeshalmi határátkelő halálát, egy kicsit nehezebb a fogalmazás mint hittem. Az agyamat varjak tépkedik, és…..