Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z0RR0

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este volt Soroksáron az Önkormányzat által szervezett 48-as ünnepi megemlékezés. Eddig mindig örömmel vettem részt a soroksári programokon, mert mindenki képes volt félretenni a pártpolitikai kommunikációs paneleket, és tényleg normális módon ünnepeltünk. Közösen. Jó hangulatban. Itt nem volt…..
Z0RR0 2016.03.12 09:24:50
Ceglédi Zoltán – akiről rövid guglizás után sikeresen kiderítettem, hogy a Heti Hetes állandó tagja, a Republikon Intézet vezető tanácsadója, a hajdani SZDSZ frakció sajtóreferense, és akinek fő szakterülete a politikai kommunikáció – tegnap, blogjában huszonöt kérdést…..
Egy álnemzeti, álkeresztény, álszent, hitvány, az emberek gyarlóságára építő gyűlöletszövetség kormányozza ma Szent István országát, akik szerint az alapvető ösztönökkel szemben nem lehet politikát csinálni, ezért a zsigeri ösztönökre, a gyűlöletre építve kell…..
Z0RR0 2015.07.23 09:49:21
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Vannak külön óvodásoknak nyitott blogok, barbie-baba, my litle phony témakörben, ott ezzel az érvrendszerrel talán még lehet érvényesülni.
Z0RR0 2015.07.23 10:05:17
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: "Még nem rendelkezett a kellő tapasztalattal. A sok nemzetiség gyengíti az országot, ha elér a sokféleség egy bizonyos kritikus mennyiséget. Ma már ez közismert tény, István még nem tudhatta." Közismert tény???????? Nem a kritikus mennyiség a gond, hanem a közös cél, célok hiánya. Árpád viszont ezt tudta. És tudták ezt az USA alapítói is, és még sokan mások. Most már Te is közéjük tartozhatsz.
Z0RR0 2015.07.24 09:13:23
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Szerintem ne temessük az USát, hogy szétesik a bevándorlók alkalmazkodásra képtelensége miatt. De a nyugat-európai államokat se.
A nemzettudatot pedig pont ne egy velejéig romlott, korrupt maffia erőltesse, az általa darabokra szabdalt társadalmunkra.
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..
Szabó Szabolcs reagálása Németh Szilárd sajtónyilatkozatára Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár baloldali összefogással megválasztott országgyűlési képviselője saját facebook oldalán Veritas Vincit (az igazság győz) címmel a következőket válaszolta Németh Szilárd egyes,…..
Az egyik internetes híroldal, az ittlakunk.hu XXI. kerületi szerkesztőségének beszámolója szerint a Karácsony Sándor utca sétáló utcai részén kampányolt standja mellett kedden a Jobbik helyi alapszervezetének négy aktivistája, köztük Pákozdi József, a párt önkormányzati…..
A TAMARISKA-DOMBI BLÖFF MŰBALHÉVAL Németh Szilárd 2010. április 25. óta Csepel egyik országgyűlési képviselője, ugyanazon év október 3. óta pedig a kerület polgármestere. Tevékenysége közügy. Ezért a következő hetekben – a csepel.hu-n még elérhető képviselő-testületi…..
Tisztelt Honfitársaim! Szilveszter az új fogadalmak és az új remények éjszakája. Megannyi semmi máshoz nem fogható pillanaté. Hiszen soha máskor nem hangzik el ennyi jókívánság egy időben. Gondoljunk csak bele: ha minden magyar csupán tíz másik magyarnak kíván boldog új évet,…..
Z0RR0 2014.01.01 14:10:43
Néhány napja hozták nyilvánosságra, hogy várhatóan Csepelen lesz a szegények temetője, amit a Fidesz-kormány szociális temetésre vonatkozó jogszabályalkotása miatt kénytelen létre hozni a Főváros. A javaslatról – a tervek szerint – ma dönt a Fővárosi…..
Az előkészítése és a lebonyolítása is szigorúan titkos volt annak a bulivá züllesztett rendezvénynek, amelyen állítólag az Aranycsapat londoni 6:3-as győzelmének hatvanadik évfordulóját köszöntötték a fideszes városvezetők Csepelen, a Királyerdei Művelődési…..
Miként tegnap beszámoltunk róla, a Magyar Postánál már zátonyra futott Németh Szilárdnak, a fideszes rezsikommandó parancsnokának Csepel mellékállású polgármesterének) újabb rögeszméje, az ARIAL-betű karakterből írandó, törvényben rögzített kormánypropagandája. Szerda…..
A vádiratot szerdán nyújtotta be a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Fővárosi Törvényszékhez - közölte Ibolya Tibor, megbízott fővárosi főügyész. A volt belügyminiszter tavaly szeptemberben került őrizetbe, először lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el vele szemben, később…..