Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kemence Bence

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor látszott, hogy a nemzetközi visszhangot is keltő országos felháborodás miatt mégse lehet rapid módon felhúzni a Szabadság téren a történelemhamisítás emlékművét, Orbán - ritka kivételként, egyértelműen taktikai megfontolásból - átmenetileg visszakozott: Február…..
Kemence Bence 2014.04.09 09:35:08
@Parajpuding: Komoly érvek, nehéz erre mit írni... Azért megpróbálok :)
- Igazad van "hitványak" voltak a töritanáraim egyet kivéve, aki '87-ben oda merte súgni nekünk, hogy '56-ban talán mégsem "ellenforradalom" volt. Még abban az évben távozott a suliból, viszont hatalmas inspirációt adott sokunknak a történelem megismerésére.
- Hogy szánalmas vagyok-e vagy sem, ezt nem tiszted megítélni, azt gondolom jobban kéne ismerned ahhoz, hogy erről még ha túláradó önbizalommal is rendelkezel, ítéletet mondhassál.
- Azt sem tartom reálisnak, hogy felmérjed szellemi képességeimet anélkül, hogy több információd lenne rólam. Fokozottan érvényes ez a "primitív" kitételre.
- Tanulatlansággal is nehéz megvádolni, mivel nem ismerheted iskolázottsági szintemet.

Bármennyire is szeretném máshogy értelmezni, de megjegyzésedet sértőnek és személyesnek érzem, aminek semmi köze nincs a tárgyhoz, ha nem bántalak meg vele szívesebben ismerném meg érveidet.
Kemence Bence 2014.04.09 10:41:22
www.atv.hu/videok/video-20140408-schiff

Az Egyenes Beszéde vendége Schiffer András
Schiffer András azt mondta a Szabadság-téri „Megszállás emlékmű” ma megkezdett építése miatt kirobbant tiltakozásáról, hogy „az ellenzék jobban tenné, hogyha azokkal a problémákkal foglalkozna, amelyek a választási kudarchoz vezettek, ezért nem nyilvánítok véleményt – tette hozzá. Azt azonban megjegyezte, hogy a koncepció, az eljárás szerinte is elítélendő, azonban ahogy fogalmazott „ez egy túlméretezett hisztéria.”

Ennyi...
Szarházy féle Összefosás helyett szavaztak volna az LMP-re, akkor lenne normális ellenzék, aki hitelesen küzd a gonosz nácik ellen...