Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pheke

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyológus Google minden 2014.03.15 21:02:13
A Google a „zinternet” nagytestvére. Mindent lát és mindent tud. Szerencsére ezt mi is tudjuk, így nem csinálunk hülyeségeket a neten! Ééérteem?!?!  Az viszont már érdekesebb kérdés, hogy mikor halt ki a cégből az innováció? Hova tűnt az a több mint 100 kreatív cég és…..
Nem mindennapi „tornamutatványokra” képes a Lenovo új tablet-laptop hibridje. A szokatlan és csinos külső erős i7-es processzort, 8 giga RAM-ot és egy 3200x1800 pixel felbontású érintőképernyőt kapott, ami felbontás szempontjából ráver még a retina kijelzős MacBookokra is.…..
A Revo megkéri a SuperConnect árát, de egyrészt ez a prémium márkáknál nem annyira meglepő, másrészt, ha azt vesszük, hogy 50-60 ezer forintért egy sima iPhone, esetleg iPad dokkolót kapunk, úgy egy hálózati és netrádiós (természetesen a szokásos FM és a sajnos itthon…..
A Yello csapata egy remek és ingyenes zenei alkalmazást hozott össze, amivel bárki belekóstolhat az elektronikus zene készítésbe és a hangminták világába. Mindezt ráadásul egyszerűen, intuitívan és  szórakoztatóan teszi.  ..
Bigyológus Élőben az RCKO.FM-en 2014.02.24 16:51:22
Tegnap délután ismét az RCKO.FM digitális hullámsávjain garázdálkodott a bigyologus.hu! A lényeg hamarosan felkerül az oldalra videós verzióban. Ma kicsit foglalkoztunk 19 milliárd dollárral, a Nokia első Androidos telefonjaival, miközben a Samsung éppen dobja a Googe operációs…..
Bigyológus A hírek igazsága? 2014.02.23 00:24:13
Markham Nolan: Hogyan különítsük el a tényeket a valótlanságtól a világhálón? /TED videó/ Mire vége ennek az előadásnak, 864 órányival több videó lesz fenn a YouTube-on és 2,5 millióval több fotó a Facebookon és az Instagramon. Hogyan tegyünk rendet egy ilyen áradatban?…..
A Logitech két régebbi beviteli eszközét néztük meg tüzetesebben a stúdióban. Az N600 egy notebook „tálca”, ami azon túl, hogy tartja a notebookunkat, egy méretes, a Windows 8 gesztusait is tökéletesen kezelő touchpadot is rejt az oldalsó „fiókban”. Az M600 pedig egy…..
Bigyológus A drónok támadása 2014.02.14 23:31:45
A kvadrokopterek bámulatos atlétikai teljesítménye /TED videó/ A TEDGlobal robotműhelyében Raffaelo D'Andrea repülőbemutatót tart kvadrokoptereivel -- ezekkel az atléta módjára gondolkodó robotokkal, melyek a fizikai problémákat tanuló algoritmusok segítségével oldják meg.…..
A Huawei egyik legújabb 7 colos táblagépét kaptuk meg egy kis vizsgálódásra, így alkalmunk nyílt megnézni, hogy mit tud a harmadik hét colos MediaPad. Alapvetően normál hardverrel ellátott, de minden eddiginél olcsóbb MediaPad a Youth. A mai videóból kiderültnek az erényei és…..
Bigyológus Heti körkép 001 2014.02.13 00:42:41
Íme az első, az elmúlt hetet felidéző kis videós szösszenetünk, amiben szót ejtünk a kipróbált Facebook Paper alkalmazásról (nem elfeledve a 53 szintén Paper névre hallgató appját) és kicsit elmélázunk azon is, milyen lett volna, ha 2001-ben tényleg elfogadja a Sony Steve Jobs…..