Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adelhaide

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..
Adelhaide 2013.10.16 14:39:21
Akkor én is leírom a tapasztalataimat.
Nem nagyon hittem a homeopátiás "csodabogyókban". De az utóbbi időben elkezdtem használni őket. 4 éves korom óta allergiás vagyok. Pollenek. Kívülállóknak mondom, hogy úgy képzeljétek el, hogy áprilistól novemberig náthás és torokgyulladásos tüneteim szoktak lenni, ami kihat a közérzetemre is. Augusztus környékén sokszor már legszívesebben sírva fakadnék, mert természetesen az antihisztaminok olyan minimálisan csökkentették a tüneteimet, hogy édesmindegy volt, hogy szedem őket, vagy nem. (2 évet ki is hagytam)

Én azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek mindig jó orvosai voltak, sőt mikor kórházba kerültem, szabályosan körülugráltak az orvosok (tényleg csak egy átlagos ember vagyok, semmi magándoki, hálapénz...)
Szóval jelenleg is egy nagyon jó orvosom van, aki nem 5 perc alatt ránézésből mondja meg, hogy mi bajom van és írja fel a receptet, hanem alaposan kikérdezi, megvizsgálja az összes betegét. Csak akkor ír fel antibiotikumot, ha szükséges.
Egyébként megesik, hogy homeopátiás szereket javasol, valamint diétát, c-vitamint, meleg teát...stb.
Szóval ez a doktornő ajánlotta nekem a homeopátiás szereket az allergiámra. És...hatottak. Úgy gondolom, hogy nem placebo-ként, mivel előtte nem hittem bennük.

Azóta megváltozott a véleményem a homeopátiás szerekről. DE nem gyógyítanám magam kizárólag velük. HA szükséges igenis beveszem az antibiotikumot. Ha tehetem, főleg csak náthára, maradok a méz-tea-gyömbér-fokhagymánál.
Amúgy a betegtájékoztatóra is az van írva, hogy a homeopátiás szerek segítik a szervezet öngyógyítását, tehát az én értelmezésemben, nem ezek gyógyítanak meg, hanem csak segítenek.

Lenne egy kérdésem a szakmában jártasakhoz? (nem leszólásként, hanem őszinte kíváncsiságból csupán)
A 0,85g szacharózon és 0,15 g laktózon esetében, nem lehetséges, hogy mondjuk 0,844444489g és 0,149898989 g??