Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janinho713

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú, hogy az igazán nagy színészek már egyre inkább abbahagyják a filmezést, legutóbb Jack Nicholson nyilatkozta, hogy ez már nem a ő világa, mivel az érzelmek helyét egyre inkább átveszi a vizuális orgia az általa rettegve imádott mozivásznon. És a legszomorúbb az, hogy a…..
1963 körül. A fiatal Szaddam Husszein mindig is értett a nők nyelvén. Képen ifjú feleségével Szádzsida Tulfáh-val...
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
Vélhetően maga Simon L. László sem gondolta volna, hogy amint bejelenti az új füstpénzt médiaadót, a Népszabadság és a Magyar Nemzet is nagyjából ugyanazt az álláspontot fogja képviselni, és perszehogy nem az "itt a seggünk, tessék belehelyezni mindent, amit a kamrába talált a…..
Ha a XIX. század végi, XX. század eleji Oroszországra gondolunk, mindig az elmaradottság az első, ami eszünkbe jut. Pedig jócskán voltak a korszak csúcspontját jelentő motorizált járművek is forgalomban. A képekről jól látható, hogy elsősorban amerikai Harley-Davidsonokat, Indianokat és brit…..
Kedves Barátaink! Ismét egy egyedülálló fotóhagyatékkal jelentkezik a Fortepan. Schoch Frigyes, Kovács Márton Ernő és Nagy Gyula szerzői anyagai után mától – minden bizonnyal az örökkévalóságig – szabadon kutatható és publikálható id. Konok Tamás fotográfus 1200…..