Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János F. Fazakas

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főszerkesztői jegyzet Orbán Viktor halálbüntetéssel kapcsolatos kijelentése után sokan formáltak véleményt a témában, és az ügy már az európai politikában is hazánk számára kínos hullámokat vert. Egy EU-tagállam miniszterelnöke halálbüntetést akar? "Újabb magyar…..
Április 26-án vasárnap este 9:10-kor jelentkezik először az a műsor a TV2-n, amire Hajdú Péter csak nagyon hosszas tárgyalások után tudta rábeszélni Friderikusz Sándort, aki az Ének iskolája második évada után intett búcsút a TV2-nek. A formátumot viszont mintha rá szabták…..
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
A tegnapi nap folyamán hatalmas élménnyel gazdagodhatott a The Babel Project csapata. A LenovoMagyarország jóvoltából lehetőségünk nyílt meglátogatni a cég budapesti főhadiszállását.A látogatás keretén belül találkozhatott először személyesen a Motivátor Nagydíj…..
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a The Babel Project pályázata bekerült az öt legjobb pályázat közé! Külön örömmel tölt el minket, hogy nem szavazatszám, hanem a zsűri döntése alapján érdemeltük ki ezt a megtiszteltetést! Köszönettel tartozunk nagyon sok…..
Tom egy nagyon szimpatikus figura. Bár videója nem mai de még mindig nagyon vicces. Az ausztrál-angol dialektus rendkívül érdekes amit ebben a viedóban kellőképpen érzékeltet a főszereplő. Ha ti is szeretnétek gyakorolni a különböző angol nyelvjárásokat, ne felejtsetek el egy…..
Egy MAGYAR fejlesztőcsoport áttörés küszöbén áll az idegenekkel való kapcsolatfelvétel kérdésében. Elképzelésük alapja, hogy az idegenek beszéde, az esetek túlnyomó többségében más hangokból épül fel mint a miénk. Egy speciális univerzális beszédhang-analizáló…..
Daisyke a készülő alkalmazásunk első tesztelője! :) Elmondása szerint "nyüfnyüf-vú-vy-nyafnyifnyaf" vagyis, egy rendkívül lebilincselő ötletnek tarja és reméli, hogy minél előbb kipróbálhatja a nagyközönség is a hivatalos verziót! :) Ha ti is mihamarabb szeretnétek…..
Örömmel jelentjük be, hogy projektünk bekerült a Motivátor Nagydíj második fordulójába, ahol már a döntőbekerülés a tét! Pályázatunk bekerülésének oka, hogy a mi bemutatkozó videónkat tekintették meg a legtöbben(3 hét alatt közel 2000 megtekintés!!) youtube-on! Ezt mi…..
Előző posztjainkban(itt, itt, itt és itt) áttekintettük a készülő alkalmazás felhasználási területeit, külön kitérve az oktatásra és a külföldi munkavállalásra. Ma megnézzük milyen előnyökkel járhat használata külföldi utazásaink során. Legyen szó akár üzleti…..
Mikortól lesz elérhető? Terveink szerint még idén év végén elindulnának az első nyilvános tesztek. Természetesen mivel egy startup vállalkozásról van szó, ezért sokban függünk a támogatóinktól. Ötletünkkel beneveztünk a Lenovo Magyarország által Motivátor…..
Az elmúlt években töretlen sikerrel tarolnak az énekes tehetségkutató versenyek a tévében. Az előadók gyakran angol vagy egyéb idegennyelvű slágereket énekelnek, melyek nyelvi sajátosságai gyakran leküzdhetetlen kihívások elé állítják a résztvevőket. Ez nem meglepő, hiszen…..
Előző bejegyzéseinkben(itt, itt és itt) bemutattuk az alkalmazás működését, funkcióit és néhány fontosabb felhasználási területét. Mivel egy startup vállalkozás vagyunk így projektünk végső terméke(maga az alkalmazás) részletes funkciói és piaci pozicionálása…..
Előző bejegyzéseinkben(ITT és ITT) bemutattuk az alkalmazás működési elvét, illetve külföldi munkára készülők(vagy már külföldön dolgozók) számára nyújtott előnyeit-szolgáltatásait. Mai posztunkban a különböző iskolai vagy egyéb nyelvoktatási módszertanokba való…..
Előző posztunkban bemutattuk a készülő alkalmazás működési elvét, most szeretnénk egy kicsit bővebben bemutatni a felhasználási területeit és előnyeit. Elsőre nézzük meg hogyan segíthet a külföldi munkára készülőknek.  Olvasóink között sokan vannak olyanok…..
János F. Fazakas 2013.10.24 16:49:08
@delfin59: Köszönjük az visszajelzést! Reméljük minél hamarabb megvalósul a működőképes verzió! Ezért is neveztünk be a Motivátor Nagydíjra ahol támogatást nyerhetünk a megvalósításra!
Mi a célunk? Biztos sokan ismeritek a problémát miszerint az idegennyelv-tanulás egyik legelhanyagoltabb területe a helyes kiejtés elsajátítása. Ennek segítségre szeretnénk létrehozni egy interaktív alkalmazást, ahol a nyelvtanulók gyakorolhatják és elsajátíthatják a helyes…..
The Babel Project Blog indító 2013.10.16 12:08:43
Kedves leendő felhasználóink!  Örömmel tudatjuk, hogy ebben a pillanatban elindult blogfelületünk! Igyekszünk minél naprakészebb és részletesebb információkkal szolgálni majd a fejlesztéssel kapcsolatban. Naponta friss bejegyzésekkel fogunk jelentkezni ahol részletesen bemutatjuk…..