Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C20XE

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő nagy kincs, és ez egy remek közhely. Próbálok magamra találni, megtalálni azt a stratégiát, ami nekem megfelel, és túlélni az érzelmi megpróbáltatást, amelyet alkottam magamnak. Nem megy könnyen. A múltkor összefutottam vele a metróban, mármint az érzelmi megpróbáltatással, nagyon megviselt.…..
A több száz áldozattal járó hajótöréseknek köszönhetően, ismét a figyelem középpontjába került a menekültkérdés. Barroso személyesen is ellátogatott Lampedusa szigetére, a menekülttáborra ugyan nem volt kíváncsi, de cserébe legalább ígért egy csomó milliót. A helyiek…..
C20XE 2013.10.20 22:14:44
@_most_: Neked a nyakadra küldenék legalább 10 afrikai menekültet, hogy tartsd el. Ezek visszaélnek azzal, hogy ingyen lakás, ingyen utazás, ingyen orvosi ellátásuk van (amit te ha kivándorolsz, sehol nem kapsz) és még pénz is jár nekik, ami a befogadó ország egyetlen polgára sem kap!!! Ha egy magyar kimegy külföldre, nem az a célja hogy eltartassa magát! És az olasz szociális háló nem képes segíteni a saját polgárain, növekszik a munkanélküliség és csökken a fizu, köszönhetően annak hogy NAPONTA TÖBBEZER afrikai érkezik. Remélem sikerül megértetnem a lényeget... de így messziről könnyű okosnak lenni, Mo. szerencsére nem annyira célország mert köztudottan szegény.