Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sannyi

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztomban nagy elragadtatásomban Magyarország második legszebb kilátópontjának neveztem a zempléni Nagy-Péter-mennykő ormát, és a napokban az egyik kommentelő számon kérte rajtam, hogy akkor mi az első. Most, hogy nehogy úgy járjak, mint egykori kamionszerelő…..
Sannyi 2016.01.26 13:39:14
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Bizony. NHH, Csóványos, Hegyes-tető..
Piackommandó Angyalszárnyon 2014.09.04 21:20:31
"Ahonnan egy álruhás angyalt tévedhetetlenül fel tudsz ismerni, az nem a jósága, nem a bölcsessége, nem is a csodatévő hatalma.Az igazi angyalt a kedélyéről lehet megismerni. Lényéből szüntelenül árad valami megmagyarázhatatlan derű..." (Müller Péter) Elment és mi itt…..
Olcsó, finom, tápláló és még csak nem is egészségtelen. Mi az? Valószínűleg, kevesen vágnák rá azonnal, hogy ez a sertésmáj. A és különféle B-vitaminokban, vasban gazdag, egyedül talán a magasabb koleszterin-tartalma ijesztheti el az igazán egészségtudatos versenyzőket,…..
Piackommandó Vérpiaci körkép 2013.10.24 21:13:29
A Piackommandó mindig különösen nagy figyelmet fordított a gasztronómiára. Tény, hogy nem a Michelin-csillagot viselő éttermeket látogatjuk heti rendszerességgel, ahol szakemberek, földi halandó számára érthetetlen kommentek kíséretében, pöti adagokat tesznek elénk. Nincsen baj…..
Az elmúlás egy megszokhatatlan érzés, miközben tudjuk jól, hogy természetes velejárója földi létünknek. Nyugalom, nem fogok senkit unalomig ismételt közhelyekkel, ezerszer hallott idézetekkel, vagy dogmákkal lassú alvásba ringatni, sőt: ettől kezdve jórészt a saját…..