Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TEACHER

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értelmesen Bioquant lézerterápia 2011.04.17 10:08:00
Egy barátom megkért, hogy nézzem meg miről szól ez a Bioquant in vitro lézerterápia, mert valaki nagyon el akarja adni nekik. Szerintem ez tipikus példája annak, hogy lehet áltudományos baromságokkal és marketing szöveggel eladni valami hasztalan dolgot. Miért?... Videó Kezdetnek…..
TEACHER 2014.02.12 07:57:03
@mamipok: Kedves mamipok !
Egy gyógyításra szánt készülék (gyógyszer stb.)jóságát kettős vak kísérletekkel szokták ellenőrizni kizárandó a placebó hatást. A Bioquant-nál nem tudok ilyenről. Ettől persze lehet akár jó is.
A másik megjegyzése miszerint egy 50Ft-os önköltségű gyógyszert 1230 Ft-ért árusítanak egy kapitális demagóg baromság. Én a prevenció híve vagyok és nem a gyógyszereké, de korábban 3 évig voltam ügyvezetője egy gyógyszer alapanyag gyárnak. Ha ön ilyen csodára képes úgy, hogy betartja a gyógyszergyártással kapcsolatos összes igen szigorú előírást akkor jelentkezzen a méltán nagyhírű magyar gyógyszergyárak egyikénél. Garantáltan busásan megfizetik.
TEACHER 2014.03.23 21:27:56
@koemer: Helo Koemer. A készülékben egy 650 nm-es lágylézer dióda van. Erről állítják ( bár klinikai kísérletről nem tudok), hogy szét diszpergálja az összetapadt eritrocitákat. A lézer pointerben nem tudom milyen hullámhosszú és teljesítményű dióda van. Valószínüleg nem vagy nem pontosan ilyen.
TEACHER 2014.03.25 09:18:12
@koemer: Tulajdonképpen az intenzitásra utal a "lágy"-ság. A lágylézer (SLT ) általában a 0,05-4J energiának a sejtekre való besugárzását tartják alap értéknek. Az eddigi kutatások és tapasztalatok alapján ez az energiamennyiség elegendő a sejtek működésének segítésére, erősítésére.
Ha részletesebben érdekel:
www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=3770#heading0
Én egy nem tesztelt és ismeretlen lézerpointerrel nem világítanék be az orromba.