Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gödi fuvarozó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre választás, öntik majd a pénzt a pártok a hirdetésekbe számolatlanul és természetesen illegálisan, hiszen egy párt legfeljebb 995 millió forintot fordíthat a választási kampányra (ha minden körzetben állított egyéni jelöltet). Mire elég ez, szinte semmire. Ezért aztán…..
gödi fuvarozó 2013.10.19 08:11:53
@nu pagagyí: Egy vérbeli profi már jól tudja, hogy mit jelent békemenet idején szolgálatban lenni. Éppen ezért a vérbeli profik már jó előre szabadságot vesznek ki erre az időszakra.

Egész nap azt kell mantrázni, hogy a 20 ezer az több, mint a százezrek. Meg azt, hogy a jobboldali tüntető az mind-mind fizetett bértüntető, aki olyan ostoba, hogy nem látja, hogy mennyire meg van vezetve. Na de nem úgy a baloldali! Ők egytől egyig felvilágosult európéer demokraták, akik mindenféle hátsó politikai szándéktól mentesen vannak ott. Bizony ám!

No, ez megvan, akkor gyerünk a Hősök terére, Sanyiékkal háromra van megbeszélve a lefizetős videó felvétele! Nem, nem lehet késni, mert a videón háttérben látszódnia kell a tömegnek. Mi meg olyat nem tudunk prezentálni, muszáj a békemenetes tömeget statisztának használni. No meg az úgy sokkal hitelesebb is, saját tömeg esetében a sok buta jobber még képes és beleköt olyanba, hogy az esemény idején esett az eső, a bizonyító erejű videón meg minden száraz... Kész agyrém, komolyan mondom... Ez is megvan végre valahára, futás haza, hiszen estére meg kell lenni azoknak a grafikáknak, amik kis négyzetekkel jelzik, hogy hol hányan voltak. Ne tudjátok meg, milyen szívás tologatni ezeket a négyzeteket, és játszani az egy négyzetre jutó emberek számával, addig, amíg az nem jön ki, hogy alig volt különbség a két tömeg között. Senkinek nem kívánom...

Érthető, hogy már most, az ünnep előtt kezdesz frusztrált lenni :)
Azt azért sosem gondoltam volna, hogy a bulvármédia ihlet meg egy olyan írást, ami most következik. Egyben megígérem, soha többet nem foglalkozom Hajdú Péterrel, van itt az Indexen elég blog, ami megtegye - teszik is, hálistennek/sajnos. A szerdai Frizbi felett azért nem lehet…..
Az elmúlt napokban parádés szereposztásban láthatjuk a megfilmesített Folytassa, Bankár című magyar komédia 2.évadját. Az első évadban, mint arra emlékeznek Lázár "Trafikmutyi" János oligarcházta, polipozta és uzsorázozta le Csányi Sándort, aki jókedvűen a trafikmutyi…..
gödi fuvarozó 2013.10.18 18:53:43
@s: "Menjetek a rohadt kurva anyátokba, mocskos lótolvaj cigány népség. "

Íme egy felvilágosult, kulturált (ál)értelmiségi európai véleménye :)

Nem semmi gyűlölet halmozódott fel benned, csak nem most szembesültél vele, hogy a 2014-es összellenzéki ötnegyed nem is olyan biztos? :D
A lehető legegyszerűbb módja a békéscsabai győzelemnek: már azelőtt elgáncsolni az ellenfelet, mielőtt az belépne a ringbe.  Kérdés, hogy ez így mennyire „sportszerű” választás. Minden esetre így legalább a választás napján már nem kell csalni. Szinte meg sem…..
gödi fuvarozó 2013.10.17 19:41:00
@Wagem: "Most ezt fogjátok böfögni 2014-ig h választási csalás?"
Miért, mit tudnak tenni? Támogatottságuk maréknyi, ilyen múlttal pedig (akármennyire is rossz vagy jó a mostani vezetés) tőlük akkor sem hiteles a kritika, ha abban az adott ügyben éppen igazuk van (oktatás pl.). Ezt ők is látják, mással nem igazán magyarázható a szobordöntés, és az ahhoz hasonló nívós akciók. Mi mást tudnak tenni, mint azt, hogy megpróbálják megmagyarázni, hogy a fehér az igazából fekete. Nem túl reményteli vállalkozás, de a semminél jobb :)

A bajai eset is és ez is arra megy ki, hogy ha a fidesz itt csal, akkor majd biztos a parlamenti választásokon is fog. Az egy külön történet, hogy ha már egy évvel a választások előtt kiszivárog, hogy majd választási csalást kiáltanak, és már van is egyezség pár civil szervezettel, akik azt mondják (lásd még: elnézést Virág elvtásr, ez az ítélet), az cseppet rontja a kommunikáció hitelességét. De hát Istenem..., mit várjunk azoktól, akik még egy jelöltet sem, tudnak jogszerűen jelölni... Vagy szervereket úgy lefoglalni, hogy az később rendőrségi bizonyíték lehessen. Csak, hogy régebbi ügyeket is említsek...
„Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk” – ismerős ez az idézet szerintem mindenkinek (A Tanú). Viszont a magyar narancsról szóló kultikus mondatnak semmi köze nem lesz a 2014-es magyarországi gazdasági csodához. Történelmi gazdasági boom van kilátásban, ami a Fidesz…..
gödi fuvarozó 2013.10.13 10:12:33
@Zakk: "Azt gondoltam hogy el lehet menni szavazni..ahogy jövőre is el lehet menni szavazni."
Rosszul gondoltad :D Még szerencse, hogy ők nem csak meghirdetik ezeket az ideológiákat, hanem meg is mutatják, hogy hogyan kell. Példának okáért meghirdették, hogy merjünk kicsik lenni, majd utána ők mertek is kicsik lenni. Problem? :D

Egyébiránt most már azt is beigazolva látom, hogy tényleg a balliberélis választópolgár a világ legpesszimistább embere.
gödi fuvarozó 2013.10.13 10:20:37
@felcsutisuttyo: "AZ A CSODA, HOGY MÉG NEM TÖRT KI A NÉPFELKELÉS A NEMZETI GAZEMBER ÉS BŰNSZÖVETKEZETE ELLEN !!!!"
Népfelkelés tömegek nélkül?

"legkésőnn a 2014 es elcsalt választás másnapján"
Elnézést Virág elvtárs ez az ítélet.