Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanna

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élesszemű Urbanista szúrta ki, hogy már már egy doboz kólával is tilos belépni az Eiffel térre. A teret állítólag csak a nyárra bérlő Eiffel Teraszról Facebookon, illetve kommentben is írták, hogy a VB-elődöntők alatt fejenként kötelező 3000 forintos fogyasztást vezettek…..
vanna 2010.07.12 17:36:33
@kispista: valahogy törlődött? :)
vanna 2010.07.13 11:44:22
@lumi888: tökéletesen egyetértek! Az ilyenek inkább tartózkodjanak a hozzászólástól, vagy olvassák végig előtte mi is a valódi probléma...
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
vanna 2010.04.22 16:57:59
@kata63: Az a minimum hogy ki kell venni a gyereket az iskolából?!

Hát, az remek döntés lenne, érettségi előtt egy évvel kiszakítani az osztályából, a megszokott környezetéből, és új helyre vinni idegenek közé, idegen tanárokhoz. Jó ötlet. :)
De miért is? Mi rosszat is csinált?! Miért kéne ilyen szinten büntetni a gyereket? Ezzel kb. 100-szor többet ártana neki az anyja, mintha összejönne a tanárnővel, ami mellesleg egyáltalán nem is biztos, hogy meg fog történni.

Egyébként a tanár-diák viszony szerintem is necces, de az nem, ha egy 17 éves fiúnak bejön egy huszonéves nő. Huszonéves csaj. Abban semmi nincs. Azért ez nem egy óriási tragédia...
Ildikó édesanyjával szórakozik a nagykőrösi Posta. Először azt mondták neki, csak meghatalmazással veheti át a levelet, majd amikor azt beszerezte, már csak személyesen a címzett vehette volna át: 2010. március 29-en állandó lakcímemen a postai kezbesítő értesítést hagyott,…..
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
Ferenc azt írja, elszámolta magát a hitelintézet, amikor szerződést között velük, ezért most azzal fenyegetik, hogy ha nem fizet másfélszer annyit, mint amire szerződött, akkor leveszik a cascot az autójáról. 2010. januárjában vásároltam egy gépkocsit hitelátvállalással.…..
vanna 2010.03.16 17:22:02
@atpijkamo: Azért ez nem ilyen egyszerű, nyilván ez a szerződésben nem úgy van megfogalmazva, hogy kedves ügyfelünk, alábbi szerződést bankunk/társaságunk bármikor egyoldalúan módosíthatja, és felmondhatja, itt írja alá...
Vannak mindenféle kiskapuk, amik jó szövevényesen vannak megfogalmazva, jó kis jogi nyelven, hogy senki ne értse, amire később hivatkozhatnak. Ez mind benne van a magatartás kódexben, ezért is írtam, hogy meg kéne nézni aláírta-e a Lombard. Ez persze senkit nem mentesít, ha nem olvassa el amit aláír.

Cascot semmiképp se mondhatják fel szerintem, ez az egész nagyon bűzlik, mindenképp keresd fel a PSZÁF-ot, meg őket is, valami elég konkrét levéllel. :)
Volt, van egy borok a hiperből sorozat itt az Alkoholistán. Mostanában el-elmaradnak a nagyszámú hiperes borélmények – részben talán a neon-próba miatt is. Mindenesetre pár cikk erejéig én is megpróbálom feltámasztani ezt a rovatot, legalábbis olyan borokat ajánlani, amiket…..
vanna 2009.09.04 10:23:35
A Homár könnyen röhög az online boltokon, amikor az ország vezető bankja rengeteg, általában ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársának sincs fogalma mit miért csinál, illetve ha nem csinál, kihez miért hova kellene fordulni. István bankkártyáit elkavarta az OTP, de nem is ez a…..
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Az atya és a fiú mellett kispadra szorult szentlélek időről-időre azért megmutatja magát, hátha valaki belezúg. Legutóbb egy CBA-ban látták, ahol a személyzet megvadult zombiként támadt a kekszét naivan vállalati bankkártyával fizető Zsoltra:A karácsonyi bevásárlás utolsó,…..