Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BajkonÚr

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt pénteken került felavatásra Pázmány Péter szobra az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi karának bejáratánál. Nem is lehetett volna nagyobb ünnepség, hisz az Országgyűlés Elnöke is jelen volt, a leleplezés előtt pedig még bombariadó is volt az…..
Ahogyan arról beszámoltunk, fél évig elérhetetlen volt az ELTE EHÖK weblapja. Miután rákérdeztünk erre Zaránd Péter elnöknél, kiderült, hogy a napokban végre el fog indulni az új honlap béta verziója. Tegnap el is indult a honlap, de nem mindig töltődik be. A weblap első…..
A BGF véleménye szerint a valóság eltér a forrásunk által leírt történettől, ezért kérésükre közöljük az álláspontjukat. A BGF szerint ez a posztunk "számos téves információt tartalmazott, a félretájékoztatásért az érintettektől elnézést kérünk. A fenti…..
Nem indult felhőtlenül az első év a frissen felvettek számára. Egy hozzánk eljuttatott levélből kiderült: sokak nem tudták, hogy a beiratkozáson kívül aktiválniuk is kell magukat, így emiatt súlyos pénzeket kell fizetniük. Gólyának lenni az egyik legizgalmasabb dolog az ember…..
Az Átlátszó Oktatás fontosnak tartja, hogy növeljük a Hallgatói Önkormányzatok átláthatóságát, ezért vettünk részt az ELTE ÁJK HÖK küldöttgyűlésén.  A következőkben a legérdekesebb történésekről számolnék be. A gyűlés a szokásosnál több hallgatót vonzott,…..
Továbbra is sötét fellegek gyülekeznek a Nyugat-magyarországi Egyetem fölött. Az pénzek még mindig nem kerültek átutalásra. Kérdés, hogy meddig bírja az egyetem. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az egyetem pénzügyi gondokkal küzdött októberben, ezért a hallgatók nem kapták…..
Van egy rossz hírem. Azoknak szól, akik abban reménykedtek, hogy a kijelentéseiről elhíresült politikus, akit a Jobbik pajzsára emelt csak Brüsszelben fejti ki áldásos tevékenységét. A héten előadást tartott az ELTE jogi karán a JÖSz nevű diákszervezet…..
Ahogy arról az eduline oktatási portál beszámolt, nehéz anyagi helyzetbe került a Nyugat-Magyarországi Egyetem. Az oldal hivatkozik Szabó Péter, az Apáczai Csere János Kar dékánjának körlevelére, amiben leírja, hogy a szeptemberi bérek az egyetem likviditási gondjai miatt…..