Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudorok

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pumpedhugi még nem vot a szálláson. Komolyan, Norbi, az egyik nyikhaj a kocsmából, az, amelyik a pólót is tépkedte magán, viszi, és Pumpedhugi még akkor sem sejt semmit, amikor Pumped a kocsmából széles és kaján mosollyal az arcán bocsátja útjára, és Norbi menet közben…..
Nagyon csúnya, minden szálában még kibogozatlan kavarást láthattunk a múlt héten, amelynek a végén Botka László lemondott, a Demokratikus Koalíció pedig örömtáncot lejtett. A kibogozatlanság mellett azért halkan megjegyeznénk, hogy kilógott néhány narancsszínű szál abból a gombolyagból. Én most mit…..
tudorok 2017.10.05 07:56:39
@1ghost: madár vagy komcsi
  Duplatesi óra Egerben, az Úr 2017. évében.Felavatták a futópályát, de kivezényelték a diákokat tapsolni a Szentmarjay Stadionba. Egy érintett anyuka írt nekünk illetve az olvasóknak egy beszámolót: 8-9. órában kivezényelve a gimisek, mert kell a biodíszlet! A Szentmarjay stadionban "kedvenc"…..
Végre eltelt ez a nyomasztó négy év, vesztettünk sok illúziót és csalódtunk nagyokat. A cikluszárás apropóján összegyűjtöttük azokat a figurákat, akiknek zsírosbödön körüli sündörgése kitűnően jellemzi a rezsim működését. Hihetetlen, hogy holnap az fog kiderülni:…..
Tegnap volt időm megnézni a két "évértékelő" beszédet. Egyik se volt igazán évértékelő, hanem inkább kampánynyitó beszéd. Hogy a politikusok átkeresztelik az ilyen beszédet, illetve egészen más célra használják fel őket, az baj, de nem katasztrófa. A katasztrófa…..
E sorok írója nem egyszer borította már rá a asztalt (persze csak képletesen) Mesterházy Attilára. Most a helyzet azért kényes, mert az "eszi nem eszi, nem kap mást" időszakában az ember önkéntelenül alkalmazkodik, ha ez az egyetlen lehetőség, akkor egye fene, álljunk ki az Orbán…..
tudorok 2014.01.25 18:53:15
@babakék: Uram Atyám.bizalomgerjesztő rendezvény? Idióta barmok.2hónappal a választások előtt bizalomgerjesztő rendezvény?és ti ezekre fogtok szavazni?szánalmas a tudatlanságotok. 3 olyan elvtárs vezeti a komcsi rezsimeteket akik egytől egyig leszerepeltek,csúfosan megbuktak,szarba taszították az országot és nyílvánosan elismerték hogy hazudoznak.ez kell nektek...
Szabó László 8-1 2013.10.19 08:01:29
A 8-1 után mindenki még jobban ért a focihoz. Ebből azért azt az első következtetést gyorsan vonjuk le, hogy továbbra is fociország vagyunk. A CNC esztergák új generációjának megjelenéséről vagy a Higgs-bozonról senki sem kezd el kommentelni, a foci viszont érdekel minket, van…..