Regisztráció Blogot indítok
Adatok
top gear (törölt)

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mások mondják: "Megtanultunk hagyományokban élni, de meg kell ismernünk a valóságot. Szentté, dogmává, és hittételekké lettek emelve hazugságok, amelyek évszázadok alatt hagyományokká lettek, hogy az igazság ne legyen meglátható, és megtalálható." "Nem véletlen, hogy egyes…..
Egyesek azt mondják, hogy elég befogadni életünkbe Jézust - mondjuk egy ima által - és onnantól kezdve már semmi dolgunk, a bűneink eltöröltettek, és tuti helyünk van a mennyben. Esetleg keressünk egy gyülekezetet, amiben mindegy mit tanítanak Istenről, Jézusról, csak az a…..
"Érted is, amit olvasol?" Néhány hónapja a Miskolci Keresztény Gyülekezetben a fenti címmel beszéltem a Biblia olvasásának és megértésének témájáról. Az akkori gondolataimat újra rendszereztem, átdolgoztam és kibővítettem. Ennek eredményeként született meg az alábbi…..
top gear (törölt) 2013.10.23 07:38:28
@sefatias:

Jól írtad. Én nem hiszek Istenben, hanem tudom, hogy van.

Kivel és MIKOR köttetett az Újszövetség?
K.u. 100-tól, az utolsó apostol halála után milyen állapotok uralkodtak? Folyamatosan hígult a kereszténység és folyamatosan áramlottak be a hamis tanítások.
Hogy lett volna akkor a szívükbe írva bármi is?
Sok-sok évszázadon keresztül tartotta az egyház tudatlanságban az embereket, mégis ki ismerte akkoriban Istent? És nem egy-két emberről van szó, hanem a Föld összlakosságáról!!!

Az Újszövetség megköttetett, de amiről te írsz, az még nem jött el. Az a jövő zenéje.
top gear (törölt) 2013.10.23 08:36:33
@sefatias:

A leánykori nevem: low gear

Asszem ezután lépek, mert ma valahogy mindenki félreért, még az átlagosnál is jobban.

AZ ÚJSZÖVETSÉG MEGKÖTTETETT ÉS ÉRVÉNYBEN VAN!

De az az idő, hogy már senkit nem kel tanítani, és egyik embernek nem kell tanítani a másikat, az az idő még nem jött el...
Illetve bizonyos formában igen, de akkor is úgymond a kezdőlökés adatott meg, aztán komoly munka indult be, ami azóta is tart.

Hihetetlen, hogy volt tanúként nem veszed észre a csodát, hogy JT mindenkivel ellentétben mást tanítanak, de mégis nekik van igazuk!
Ez hogy lehetséges? Isten átvizsgálta a Földön lévő állapotokat, embereket, és bizonyos embereknek - akik a kedvére voltak szívállapot és nem tudás szerint!!! - azoknak sok-sok évszázad sötétség után megnyitotta a szívét és az elméjét, úgymond, a szívükbe helyezte az ismeret csíráját, ami sok-sok tanulmányozással, munkával, tanúskodással, tanítással szárba szökkent, és most virágzik.
DE! Még mindig tanulni és tanítani kell!!!!!!