Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yourri

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Namost ilyenkor mi van? Nekem elvileg van jegyem a visszaútra...http://index.hu/gazdasag/vilag/alit080919/..
Ismét nem történt semmi izgalmas. Sőt. Talán az egyetlen érdekes dolog reggel történt, ami az volt, hogy Ákos elfelejtett bejönni filozófiára. Ennyi. A staton sem volt semmi érdekes. Igazából én próbálom pozitívan látni a dolgokat, de akkoris nagyon úgy érzem, hogy akik ott…..
Igen, úgy néz ki, ez lesz az utolsó bejegyzésem 23 évesen. Igazából otthon már négy órája öregebb lennék. Nincs olyan lehetőség, hogy én nem öregszem, csak ti? Adok érte ajándékot! Nincs kedvem egy újabb páros számhoz... :(Felkeltem, s neki is estem a filozófiának, mert (nem…..
Verba volant, scripta manent Vége 2008.08.30 03:06:00
Legalábbis az orientációs hétnek. Nehéz volt, tudtuk előre. Az utolsó napnak nem futottam neki túl frissen, csütörtök este megnéztem a Batman Beginst, hamár a Dark Knight annyira tetszett. Így sikerült később lefeküdnöm, mint néhányatoknak felkelni. Ezáltal az éjszaka is elég…..
Újabb korán kelés. Még mindig nem tetszik. Bár már látom a fényt az alagút végén, szombaton 11-től lesz reggeli, egészen 4-ig. Illetve ez nem is teljesen reggeli, valami brunchnak hívják. Mindegy, legalább nem kell korán kelni. A reggeli a szokásos, a jó helyen volt, mondjuk csak…..
Megérkeztem. Sőt, már eltöltöttem itt egy egész napot is. De az elejéről kezdem.Reggel 4:15kor ébresztő, 45kor indulás a Ferihegy 2A terminálba. Ott check-in, csomagok rendben, így az első próbát átvészeltem. Szegény kislánynak a mellettem lévő pulton bizony átt kellett tennie…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..