Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kreater

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigeti Attila írása Cápák! Zombik! Armageddon! Ezek mind félelmetes dolgok, de semmiség ahhoz képest, hogy az emberek mennyire félnek a nyilvánosság előtti szerepléstől, beszédtől... Akár így is kezdődhetett volna Batiz András előadása a prezentálásról és pitch-elésről.…..
kreater 2014.04.23 23:51:51
@waldorfbalcon: abszolút egyetértünk, ne szórakozzunk! konkrétan mi a problémád vele?
kreater 2014.04.24 01:12:03
@waldorfbalcon: Naplót nem vezetett. Fókuszt igen. A kereskedelmi tv-zés hajnalán, 22 évesen kezdte az abszolút bulvárban. Utána elvégezte a pszichológia szakot, és látványos politikai szerepet is vállalt. Nem kérdés, hogy a megítélése ezek miatt szubjektív és sok mindennel átitatott. Én is szubjektív dolgokat tudok mondani.

Szerintem minden minősítést illetően tévedsz és előítéletes vagy ezzel kapcsolatban, de simán lehet ilyennek látni. Ez meg fog változni - legalábbis azok körében, akik hatékony és profi támogatásra vágynak ezen a területen.

Hidd el, mi nem vállalnánk vele közös projektet, ha nem lenne elképesztően meggyőző, hatékony és tartalmas, ahogy belenyúl és feljavít egy fontos beszédre készülő vagy általában készségjavításra vágyó/szoruló innovátort/startuppert, valamilyen ügyet képviselő frontembert.

Ez egyébként nem toastmaster kurzus lesz, hanem tréning - több modullal, több belépési ponttal. Minden vitatható, minden szubjektív persze.

A kétkedés és a kritika (akár az offense) a barátunk. Ágoston Laci
Március 4-én elindult az Innovatív Generáció (iGen) Program harmadik csoportja. Bemutatkoztak egymásnak a résztvevők, és inspiráló bevezető előadást tartott Szalai Ferenc.     Ezen a felületen a résztvevők az előadásokat foglalják majd össze hétről hétre, vázlatosan…..
Reflektálunk a Kreateres életünkre, valamint azokra a gondolatokra, ötletekre, élményekre, amelyeket attól függetlenül fontosnak és érdekesnek érzünk, hogy a Kreaterhez nincs közük közvetlenül.  Majdnem négy éve toljuk a Kreatert, töretlenül fontosnak érezzük minden…..